Povezane novice

Zvezdan Martić imenovan za predsednika uprave RTV Slovenija

RTV Slovenija 13.07.2023
Svet Radiotelevizije Slovenija je za predsednika uprave izbral Zvezdana Martića. Uprava sicer še ni konstituirana. Martić bo zdaj moral predlagati dva kandidata za člana uprave, zaposleni pa bodo morali izbrati delavskega direktorja. Popolne… »

Martič / »Prvi cilj pri vodenju RTV Slovenija bo normaliziranje odnosov«

Mladina 13.07.2023
Prva naloga novega predsednika uprave RTV bo predlaganje dveh članov uprave. Odločitev je že sprejel, a imen še ni želel razkriti. Zvezdan Martič, ki so ga člani sveta Radiotelevizije Slovenija (RTVS) z veliko večino izglasovali za predsednika… »

Predsednik izvoljen, a kdaj bo lahko začel delati, še ni jasno

Delo 13.07.2023
Člani sveta za predsednika uprave izbrali Zvezdana Martića. Prihodnji teden potrjevanje še dveh članov. Šele dan pred sejo in po izdatnem preverjanju referenc prijavljenih osmih kandidatov je razpisna komisija RTV Slovenija ugotovila, da razpisnim… »

Zvezdan Martić imenovan za predsednika uprave RTV Slovenija

Mladina 13.07.2023
Dolgoletnega zaposlenega na javni radioteleviziji je podprlo 16 od skupno 17 članov sveta RTV Slovenija. Člani sveta Radiotelevizije Slovenija (RTVS) so za predsednika uprave zavoda izbrali Zvezdana Martiča, dolgoletnega zaposlenega na RTVS. Od skupno… »

Novi predsednik uprave RTV je aktivistični novinar Martič

Nova 24TV 13.07.2023
Novinar in novi predsednik uprave RTV Zvezdan Martič Svet RTV je glasoval o novem predsedniku uprave javne RTV. To je že v prvem krogu glasovanja postal Zvezdan Martič, ki je prejel 16 glasov. Drugi kandidati so prejeli samo en glas, in sicer Miha… »

Novi predsednik uprave RTV Slovenije je Zvezdan Martić

Delo 13.07.2023
Za izvolitev je potrebnih najmanj devet glasov v 17-članskem svetu zavoda. Zvezdan Martić jih je dobil 16, Miha Krišelj enega. Po dodatnem ugotavljanju, kateri vsi kandidati izpolnjujejo pogoje za predsednika uprave, sta razpisna komisija in nato s… »

V političnih krogih levice se je vnel hud boj za RTV

Nova 24TV 13.07.2023
Direktor Centra urbane kulture Kino Šiška Simon Kardum in novinar Zvezdan Martič naj bi bila favorita za mesto predsednika uprave RTVS. (Foto: STA) Ko se je zgodila tako želena vzpostavitev novega programskega sveta RTVS in izbor njegovega… »

Kdo bo predsednik uprave RTV Slovenija?

Delo 13.07.2023
Na seji sveta zavoda danes o petih kandidatih za predsednika uprave. Favorita, ki bi imel zagotovljeno absolutno večino, menda (še) ni. Po tem, ko so se pred razpisno komisijo že predstavljali kandidati za predsednika uprave, in sicer novinar in… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem