Povezane novice

Nov dan, nove težave v gorah

Dnevnik 13.07.2023
Čeprav zadnji dnevi zaradi stalnih (napovedanih) neviht zares niso primerni za izlete v visokogorje, gorskim reševalcem in helikopterskim posadkam ne zmanjka dela. Že včeraj smo poročali o zahtevnem reševanju pohodnic, ki ju je nevihta sredi noči… »

Policijski helikopter v dveh dneh trikrat reševal pohodnike v gorah

RTV Slovenija 13.07.2023
Posadka policijskega helikopterja je z dežurno ekipo za reševanje v gorah in bovškimi gorskimi reševalci s Krnskih jezer rešila dva pohodnika, včeraj pa je reševala starše z otrokom na Komni in pohodnici na Malih podih ob Turski gori. V četrtek… »

Starejša pohodnika »obtičala« na Krnskih jezerih, posredovali so reševalci

Necenzurirano 13.07.2023
Turista sta se odpravila na pohod, nato pa se je začelo... 73-letna ženska in 79-letni moški sta bila kot pogrešana policiji prijavljena že včeraj ob 20.46, saj se dlje časa nista vrnila do Planinskega doma pri Krnskih jezerih. Zato so… »

POGREŠAN STAREJŠI PAR PRI KRNSKIH JEZERIH: Našli so ju dehidrirana, ženska poškodovana (FOTO)

Regional 13.07.2023
Posadka policijskega helikopterja je danes pri Krnskih jezerih reševala italijanski par, 79-letnika in 73-letnico. Pogrešana sta bila od sinoči, saj se dlje časa nista vrnila do Planinskega doma pri Krnskih jezerih. Oskrbniki planinske koče so ob… »

Letalska policija v gorah zaradi nevihte dvakrat reševala slovenske pohodnike

SiolNET 13.07.2023
Letalska policijska enota je včeraj opoldan na območju Komne reševala starša s starejšim otrokom, ki sta se v nevihti izgubila pri Govnjaškem kuku. Že zgodaj zjutraj pa je policijska posadka s kamniškimi gorskimi reševalci reševala dve obnemogli… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem