Povezane novice

V Požaru pri Šibeniku poškodovani trije gasilci

Necenzurirano 13.07.2023
Pri nas pustošijo neurja, našim južnim sosedom pa dan greni velik požar na območju Šibenika. Požar, ki je na pobočju nad Grebaštico v bližini Šibenika izbruhnil včeraj okoli 11. ure, je hrvaškim gasilcem uspelo omejiti, a je na določenih… »

V obsežnem požaru pri Šibeniku zgorelo več avtomobilov in hiš

RTV Slovenija 13.07.2023
Hrvaški gasilci se bojujejo z obsežnim požarom pri Šibeniku, v katerem je zgorelo več avtomobilov in hiš, s svojih domov pa je bilo evakuiranih tudi več prebivalcev. Z ognjem se bojuje okoli 160 gasilcev in več letal za gašenje. Na območje je… »

Blizu Šibenika še vedno divja obsežen požar

Delo 13.07.2023
Ogenj uničil sedem hiš in več avtomobilov. Ognjeni zublji ogrožajo kamp v kraju Bilo. Na območju Grebaštice nedaleč od Šibenika je danes okoli 11. ure izbruhnil obsežen požar, ki se širi proti Primoštenu, je sporočil načelnik šibeniških… »

Pri Šibeniku še vedno divja obsežen požar

Dnevnik 13.07.2023
Na območju Grebaštice nedaleč od Šibenika je danes okoli 11. ure izbruhnil obsežen požar, ki se širi proti Primoštenu, je sporočil načelnik šibeniških gasilcev Volimir Milošević. Z ognjem se bojuje okoli 160 gasilcev in več letal za… »

Panika blizu Šibenika, kjer je izbruhnil obsežen požar. "Ljudje bežijo, a ne vedo, kam."

SiolNET 13.07.2023
Po poročanju hrvaških medijev je v naselju Grebaštica v bližini Šibenika okoli 11. ure izbruhnil obsežen požar, ki se zaradi močnega vetra hitro širi in ogroža vse več naselij oziroma ljudi. Na terenu je več kot 150 gasilcev, požar pa gasi… »

Izbruhnil velik požar, magistrala zaprta

Zurnal24 13.07.2023
Po besedah poveljnika šibeniških gasilcev požar ni pod nadzorom niti ga še niso lokalizirali. V kraju Gornji Banovci nedaleč od Šibenika je danes okoli 11. ure izbruhnil požar. Ogenj trenutno gasi 56 gasilcev in 20 gasilskih vozil, pridružilo pa… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem