Povezane novice

Ons Jabeur po veliki vrnitvi do drugega zaporednega finala na sveti travi

RTV Slovenija 13.07.2023
Marketa Vondroušova je v polfinalu Wimbledona s 6:3 in 6:3 premagala Elino Svitolino in se bo v sobotnem finalu srečala z Ons Jabeur. Tunizijka je v drugem polfinalu zaostajala s 6:7 in 2:4, nato pa izločila Arino Sabalenko s 6:7, 6:4 in 6:3. 28-letna… »

Prvi polfinale razočaral, drugi navdušil: izjemen preobrat Ons Jabeur

SiolNET 13.07.2023
Finalistki teniškega grand slama v Wimbledonu sta Marketa Vondroušova in Ons Jabeur. Čehinja je v prvem polfinalu po vsega uri in 16 minutah v dveh nizih premagala Ukrajinko Jelino Svitolino. V drugem polfinalu je Tunizijka izgubila prvi niz, v drugem… »

Presenetljivi finalistki na sveti travi; stara Ons bi že bila doma

Delo 13.07.2023
Nepostavljena Čehinja Marketa Vondroušova in šesta nosilka Ons Jabeur bosta v soboto lovili prvi naslov na turnirju v Wimbledonu. Jutri moški polfinale. V sobotnem finalu teniškega turnirja v Wimbledonu bomo gledali češko-tunizijski obračun in… »

Vondroušova prva finalistka na londonski sveti travi

Delo 13.07.2023
Čehinja je v polfinalu ugnala Ukrajinko Jelino Svitolino. Čehinja Marketa Vondroušova je prva finalistka teniškega turnirja v Wimbledonu. V polfinalu je bila prepričljivo boljša od Ukrajinke Jeline Svitoline s 6:3 in 6:3. Štiriindvajsetletna… »

Wimbledon je spet takšen, kot mora biti, obeta se spektakel

Delo 13.07.2023
Carlos Alcaraz ugnal Holgerja Runeja za prvi polfinale Wimbledona, zdaj nad Danila Medvedjeva, ki se je rešil iz škripcev. Pri dekletih nova kraljica. V nadaljevanju preberite: Po lanski sporni izključitvi ruskih in beloruskih športnikov Wimbledon… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem