Povezane novice

Golob vladi predlagal novo ekipo državnih sekretarjev

Delo 13.07.2023
Vlada je dopisno imenovala Valentino Prevolnik Rupel, Marjana Pintarja in Azro Herceg. Premier Robert Golob je po seznanitvi DZ z odstopom ministra za zdravje Danijela Bešiča Loredana zatrdil, da zdravstvena reforma ostaja ključna prioriteta vlade… »

Bešič Loredan se ni prišel poslovit

Dnevnik 13.07.2023
Zdaj že bivši minister za zdravje še ni razkril, ali bo izkoristil pravico in postal poslanec Gibanja Svoboda. Premier je že imenoval ekipo državnih sekretarjev na ministrstvu, v ekipi bo tudi Marjan Pintar, direktor Združenja zdravstvenih zavodov… »

DZ se je seznanil z odstopom Bešiča Loredana, ki mu je s tem prenehala ministrska funkcija

RTV Slovenija 13.07.2023
DZ se je na izredni seji seznanil z odstopom ministra za zdravje Danijela Bešiča Loredana, ki je odstopno izjavo podpisal pretekli petek. S tem mu je prenehala ministrska funkcija, vodenje zdravstvenega resorja bo začasno prevzel premier Robert Golob… »

Vlada danes s svežnjem novih uredb

Dnevnik 13.07.2023
Vlada je danes izdala odločbi za starostni pokojnini za posebne zasluge na področju kulture. Premier Robert Golob je po seznanitvi DZ z odstopom ministra za zdravje Danijela Bešiča Loredana zatrdil, da zdravstvena reforma ostaja ključna prioriteta… »

Golob predstavil odločitev glede zdravstvenega resorja

Zurnal24 13.07.2023
Premier zatrjuje, da zdravstvena reforma ostaja ključna prioriteta vlade. Premier Robert Golob je po seznanitvi DZ z odstopom ministra za zdravje Danijela Bešiča Loredana zatrdil, da zdravstvena reforma ostaja ključna prioriteta vlade. Vodenje resorja… »

Bešič Loredan tik pred sejo poslal sporočilo

SiolNET 13.07.2023
Z ministrstva za zdravje so sporočili, da se minister za zdravje Danijel Bešič Loredan ne bo udeležil današnje seje državnega zbora, na kateri se bodo poslanci seznanili z njegovim odstopom. Bešiču Loredanu je s seznanitvijo DZ z njegovim odstopom… »

Novice dneva »

V EU lani več kot milijon prošenj za azil

Mladina pred tremi uramiše 1 povezana

Spor med Netanjahujem in vojsko zaradi prekinitve ognja

Dnevnik pred 7 uramiše 1 povezana

Kremelj izid mirovne konference označil za zanemarljiv

RTV Slovenija pred 43 minutamiše 1 povezana
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem