Povezane novice

Pogačarju še prgišče sekund v boju za rumeno majico

Delo 14.07.2023
Slovenski as po 13. etapi le še 9 sekund za vodilnim Vingegaardom. Michal Kwiatkowski junak dneva Bastilje. V nadaljevanju preberite: Dvoboj med Tadejem Pogačarjem (UAE) in Jonasom Vingegaardom (Jumbo Visma) na 110. dirki po Franciji je napet kot… »

Poljak do veličastne zmage, Pogačar po silovitem napadu spet bližje Vingegaardu

SiolNET 14.07.2023
Michal Kwiatkowski (INEOS Grenadiers) je veliki zmagovalec 13. etape Dirke po Franciji. 33-letni Poljak je napadel na zaključnem klancu na Grand Colombier, potem ko je ves dan preživel v veliki ubežni skupini. Tadej Pogačar (UAE Emirates) je silovito… »

Kwiatkowski razred zase, Pogačarja od rumene majice loči še 9 sekund

Delo 14.07.2023
Pogačar je rumeno majico napadel 400 metrov pred ciljem, kar je zadostovalo za pridobitev štirih sekund. Kolesarjem UAE današnji načrt ni uspel, vseeno pa je Pogačar pridobil 8 sekund proti nosilcu rumene majice Jonasu Vingegaardu. Tadej je prišel v… »

Na dan Bastilje v pravi boj za rumeno majico

Delo 14.07.2023
Tadeja Pogačarja in Jonasa Vingegaarda čaka pet etap, ki bodo bržčas odločile zmagovalca v Parizu. V nadaljevanju preberite: Za karavano Toura je konec tridnevne selitve z enega konca Francije na drugega. Kolesarji se bodo spet »zaleteli« v hribe… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem