Povezane novice

Slovenija - Hrvaška: Premierja umaknila vprašanja arbitražne razsodbe v prid skupnim projektom

Dnevnik 14.07.2023
Premierja Robert Golob in Andrej Plenković sta se dogovorila, da vprašanje meje oziroma arbitražne razsodbe umakneta z dnevnega reda politike in ga prepustita pogovorom strokovnjakov. Na tak način želita dati prostor še močnejšemu razvoju… »

Golob in Plenković umikata arbitražo z dnevnega reda

Delo 14.07.2023
Voditelja sta potrdila dosedanji stališči obeh držav glede ključnega odprtega dvostranskega vprašanja, a vztrajala, da to ne bo več ovira pri krepitvi vezi. Slovenija in Hrvaška bosta umaknili temo arbitraže s politične agende in s tem… »

Golob pri Plenkoviću: Arbitražo bomo umaknili iz dnevne politike

SiolNET 14.07.2023
Premier Robert Golob se je na prvem uradnem obisku na Hrvaškem srečal s hrvaškim premierjem Andrejem Plenkovićem. Nastopil je čas, ko lahko Slovenija in Hrvaška skupaj dosežeta več, kot bi dosegli posamezno, je danes po pogovorih s hrvaškim… »

Golob pričakuje, da bo rešitev za mejo padla z neba

Zurnal24 14.07.2023
Slovenija in Hrvaška za krepitev sodelovanja iz dnevne politike umikata arbitražo, je sporočilo premierja Roberta Goloba po tretjem srečanju s hrvaškim kolegom Andrejem Plenkovićem v Zagrebu. Nastopil je čas, ko lahko Slovenija in Hrvaška skupaj… »

Golob: Arbitraži, ki ji je Slovenija zavezana, bomo pustili čas in jo umaknili iz dnevne politike

RTV Slovenija 14.07.2023
Premier Robert Golob je na svojem prvem uradnem obisku Hrvaške. Nastopil je čas, ko lahko Slovenija in Hrvaška skupaj dosežeta več, kot bi dosegli posamezno, je Golob poudaril po pogovorih s hrvaškim kolegom Andrejem Plenkovićem. Premierja… »

Za plin s Krka so nujna večja vlaganja na Hrvaškem

Delo 14.07.2023
Golob in Plenković bosta govorila o terminalu na Krku. Marjan Eberlinc je pojasnil, kaj je treba storiti, da bo Slovenija dobila plin s Hrvaške. V nadaljevanju preberite: Robert Golob bo z Andrejem Plenkovićem govoril o energetiki, in sicer krški… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem