Povezane novice

POSKUS UBOJA PRI KOPRU: "Brutalen napad", moški pretepal in z vso silo davil bivšo partnerko

Regional 14.07.2023
Koprski kriminalisti in policisti so v tem tednu v eni izmed koprskih vasi obravnavali poskus uboja. Koprski kriminalisti in policisti so 11. julija, v jutranjih urah, v okolici Kopra posredovali zaradi spora med bivšima partnerjema. Verbalen spor med… »

Bivšo davil, ubranila se ga je z nožem

Zurnal24 14.07.2023
Štiriintridesetletnega Primorca so priprli zaradi poskusa uboja bivše partnerke. Bivša partnerja sta se v torek zjutraj sprla v skupnem stanovanju v okolici Sv. Antona pri Kopru. Ostre besede so prerasle v fizični obračun, 34-letnik je 29-letnico… »

Poskus uboja v Kopru

Delo 14.07.2023
34-letni moški pretepal in davil 29-letno bivšo partnerko. Kriminalisti in policisti Policijske uprave Koper so v torek v jutranjih urah v okolici Kopra posredovali zaradi spora med bivšima partnerjema. Verbalni spor med njima je prerasel v fizični… »

Poskus uboja blizu Kopra: moški pretepal in davil bivšo partnerko

Dnevnik 14.07.2023
V torek zgodaj zjutraj sta se v okolici Kopra sprla bivša partnerja. Prepir je prerasel v fizični obračun, moški je napadel nekaj let mlajšo partnerko, jo tepel in davil. Ona se uspela ubraniti z nožem in ga porezala po roki. Policija preiskuje… »

Davil jo je z golimi rokami, ona se je branila z nožem

Necenzurirano 14.07.2023
Policisti so v torek v jutranjih urad posredovali v okolici Kopra, in sicer zaradi spora med bivšima partnerjema. Verbalni obračun je, kot je v navadi, hitro prerasel v fizičnega. Ugotovljeno je bilo, da je 34-letni moški v skupnem stanovanju… »

Poskus uboja v okolici Kopra: 34-letnik skušal zadaviti svojo nekdanjo partnerico

RTV Slovenija 14.07.2023
Koprski policisti in kriminalisti so v torek v jutranjih urah posredovali zaradi spora med nekdanjima partnerjema, ki je prerasel v fizični obračun. Ugotovljeno je bilo, da je 34-letnik fizično napadel 29-letnico, ki se je skušala braniti z nožem… »

Davljenje nekdanje partnerke. Koprski policisti: Bil je poskus uboja.

SiolNET 14.07.2023
Koprski kriminalisti so v torek posredovali zaradi spora med bivšima partnerjema, ki je prerasel v fizični obračun. Sporočili so, da gre za poskus uboja. Kriminalisti Sektorja kriminalistične policije Policijske uprave Koper in policisti Policijske… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem