Povezane novice

IZ KOPRA DO FRANCIJE: Primorci danes iz prve vrste navijajo za Pogačarja (FOTO)

Regional 14.07.2023
Na kolesarski dirki po Franciji bo danes na sporedu 13. etapa od Chatillon-sur-Chalaronna do vrha Grand Colombiera (137,8 km). Na francoski državni praznik je pričakovati sijajno vzdušje po celotni trasi, na zaključnem vzponu pa začetek odločilnih… »

Pogačar pred zahtevnim gorskim koncem tedna Dancu diha za ovratnik

SiolNET 14.07.2023
Če je Tadej Pogačar na startu 13. etape na vprašanje organizatorja, kaj lahko stori v 17 sekundah (toliko je pred današnjo etapo znašal zaostanek za Jonasom Vingegaardom, vodilnim na Dirki po Franciji), odgovoril, da si v tem času lahko zaveže… »

Bela in rumena majica: "Bil je dober dan." A Danec z večjim nasmeškom.

RTV Slovenija 14.07.2023
Tretji ciljni vzpon letošnjega Toura in tretjič se je Tadej Pogačar otresel Jonasa Vingegaarda. A razlika je vedno manjša, do konca pa je samo še en zaključek na vrhu gorskega cilja. Na Grand Colombieru je bil Danec nasmejan, Pogačar pa "le"… »

"Zelo sem vesel, lahko smo ponosni"

Zurnal24 14.07.2023
Pogačar je v tokratni etapi odvzel osem sekund Vingegaardu. Poljak Michal Kwiatkowski (Ineos Grenadiers) je zmagovalec 13. etape kolesarske dirke po Franciji. Na trasi od Chatillon-sur-Chalaronna do Grand Colombiera je slavil iz ubežne skupine. Med… »

Pogačar v Alpe z le devetimi sekundami zaostanka

Dnevnik 14.07.2023
Tadej Pogačar (UAE Emirates) je na francoski državni praznik Jonasu Vingegaardu (Jumbo-Visma) v boju za skupno zmago na dirki po Franciji odnesel novih osem sekund in zaostanek zmanjšal na zgolj še devet sekund. Prvi je na Grand Colombier prišel… »

Kwiatkowski do etapne zmage, Pogačar Vingegaardu odščipnil še 8 sekund

RTV Slovenija 14.07.2023
13. etapa Toura od Chatillona-sur-Chalaronne do vrha Grand Colombiera je prinesla veselje Poljaku Michalu Kwiatkowskemu. Tadej Pogačar, ki je v cilj prišel tretji, se je Jonasu Vingegaardu v skupnem seštevku približal na devet sekund zaostanka. Na… »

Pogi napadel in znova vzel nekaj sekund Jonasu

Zurnal24 14.07.2023
V zadnjih nekaj sto metrih je Tadej Pogačar za sabo pustil tudi Jonasa Vingegaarda. Na francoski državni praznik, dan padca Bastilje, se je pričakovalo, da bodo v beg na dirki po Franciji krenili številni domači kolesarji, prav tako pa so si… »

Pogačar vzel osem sekund Vingegaardu, etapa Kwiatkowskemu

Dnevnik 14.07.2023
Poljak Michal Kwiatkowski (Ineos Grenadiers) je zmagovalec 13. etape kolesarske dirke po Franciji. Na trasi od Chatillon-sur-Chalaronna do Grand Colombiera je slavil iz ubežne skupine. Med favoriti je bilo razburljivo predvsem v zadnjem kilometru, ko je… »

Tako sta se pred leti na današnjem cilju Primož in Tadej udarila za zmago

Zurnal24 14.07.2023
Tadej Pogačar ima Grand Colombier v lepem spominu, saj je tu slavil svojo drugo etapno zmago na dirki po Franciji. Trinajsta etapa letošnje dirke po Franciji se bo odločila na mitskem Grand Colombierju. Potem ko je prvi del relativno kratke etape… »

Grand Colombier začetek odločilnih bojev na Touru

Dnevnik 14.07.2023
Na kolesarski dirki po Franciji bo danes na sporedu 13. etapa od Chatillon-sur-Chalaronna do vrha Grand Colombiera (137,8 km). Na francoski državni praznik je pričakovati sijajno vzdušje po celotni trasi, na zaključnem vzponu pa začetek odločilnih… »

Pred Pogačarjem ena ključnih etap, takšen pekel ga čaka danes

Zurnal24 14.07.2023
Grand Colombier naznanja začetek odločilnih bojev na Touru. Na kolesarski dirki po Franciji bo danes na sporedu 13. etapa od Chatillon-sur-Chalaronna do vrha Grand Colombiera (137,8 km). Na francoski državni praznik (dan padca bastilje) je pričakovati… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem