Povezane novice

FOTO: Motorist obležal pod tovornjakom, na obvoznici trčili avtobus in štirje avtomobili

Necenzurirano 14.07.2023
Do trčenja je prišlo pred Brezovico v smeri proti Kopru, zastoji posledično nastajajo tudi na ljubljanski obvoznici, kjer je za dodatne težave poskrbela še ena prometna nesreča. Na primorski avtocesti sta zaradi prometne nesreče pred Brezovico… »

Na obvoznici nalet avtobusa in štirih vozil, na primorki motorist ostal ujet pod vozilom

SiolNET 14.07.2023
Severna ljubljanska obvoznica je med priključkoma Ljubljana Bežigrad in Ljubljana Tomačevo proti Zadobrovi ponovno odprta, poroča prometnoinformacijski center. Tam so namreč odstranili posledice prometne nesreče, ki se je zgodila okoli 17. ure. Na… »

V Tomačevem nalet, pri Brezovici huje poškodovan motorist

Delo 14.07.2023
Severna ljubljanska obvoznica je zaradi prometne nesreče zaprta med priključkoma Ljubljana Bežigrad in Ljubljana Tomačevo proti Zadobrovi. Nastaja zastoj. Obvoz je možen skozi mesto oziroma preko krožišča Tomačevo, poroča prometnoinformacijski… »

TRČENJE NA PRIMORSKI AVTOCESTI: Motorist ostal ujet pod tovornjakom (FOTO)

Regional 14.07.2023
Danes ob 15.58 je prišlo do hujše prometne nesreče na primorski avtocesti med Ljubljano in Vrhniko, pred izvozom za Brezovico, kjer sta trčila motorist in tovornjak. Kot poroča Uprava za zaščito in reševanje, je motorist ostal ujet pod… »

Previdno na cesti: Prihaja do več zastojev

Zurnal24 14.07.2023
Zaradi zgoščenega prometa prihaja do več zastojev na naših cestah. Približujemo se še enemu koncu delovnega tedna, zato lahko na cestah pričakujemo zgoščen promet. Po podatkih Prometno-informacijskega centra je zaradi nesreče oviran promet na… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem