Povezane novice

Mila kazen za motorista, ki sta ovirala Pogačarja #video

SiolNET 15.07.2023
Komisarji na kolesarski Dirki po Franciji so kaznovali oba motorista, ki sta v zaključku zadnjega vzpona v 15. etapi preprečila napad slovenskega asa Tadeja Pogačarja. Po poročanju francoskega časnika L'Equipe bosta morala oba motorista izpustiti… »

Motorista, ki sta ustavila Pogačarjev napad, doletela kazen

RTV Slovenija 15.07.2023
Komisarji na Dirki po Franciji so kaznovali oba motorista, ki sta v zaključku zadnjega vzpona v 14. etapi preprečila napad slovenskega asa Tadeja Pogačarja. Po poročanju francoskega časopisa L'Equipe bosta morala oba motorista izpustiti nedeljsko… »

"Bil je eden tistih dni, ko je Jumbo mislil napasti in me zlomiti"

RTV Slovenija 15.07.2023
Načrt rumeno-črnih so uspešno iztirili, a prvič v četrtem poskusu se ni dokončno otresel rumene majice. Jonas Vingegaard je celo pridobil eno sekundo, vendar pod črto je bila sobota v Alpah res odličen dan za Tadeja Pogačarja. Potem ko je 3,7 km… »

Na Touru ukrepali: znana kazen za motorista, ki sta ustavila Pogija

Zurnal24 15.07.2023
Komisarji na kolesarski dirki po Franciji so kaznovali oba motorista, ki sta v zaključku zadnjega vzpona v 15. etapi preprečila napad slovenskega asa Tadeja Pogačarja. In kakšna je kazen? Po poročanju francoskega časnika L'Equipe bosta morala oba… »

Pogačarjev napad ustavila motocikla: še bo napeto!

SiolNET 15.07.2023
Tudi v zahtevni alpski 14. etapi 110. Toura sta najboljša kolesarja na dirki Tadej Pogačar in Jonas Vingegaard uprizorila epsko bitko. Slovenski as je nosilca rumene majice napadel na zadnjem in najzahtevnejšem vzponu dneva, Col de Joux Plane, kjer so… »

Tadej Pogačar prehiter za motoriste na Touru

Delo 15.07.2023
Slovenski as je napadal tudi v 14. etapi, vendar je tokrat izgubil eno sekundo proti Jonasu Vingegaardu. V nadaljevaju preberite: Letošnji Tour je gotovo eden od najbolj napetih v zadnjih desetletjih, kolesarski svet si lahko le želi tako izenačena… »

Motoristi onemogočili odločilni napad Pogačarja, zmaga za Rodrigueza

Dnevnik 15.07.2023
Tadej Pogačar je bil na poti, da obleče rumeno majico na kolesarski dirki po Franciji, a sta mu odločilni napad na Jonasa Vingegaarda preprečila motorista s kamerami. Blamažo organizatorjev je izkoristil Carlos Rodriguez. »Prihajam na svoj teren… »

Vingegaard po še eni izgubljeni bitki s Pogačarjem: "Pravzaprav sem vesel ..."

Zurnal24 15.07.2023
Nosilec rumene majice Jonas Vingegaard je v 13. etapi dirke po Franciji izgubil še osem sekund napram Tadeju Pogačarju. Jonas Vingegaard (Jumbo-Visma) še naprej ostaja na vrhu skupne razvrstitve na dirki po Franciji, kjer pa je v zadnjih dneh utrpel… »

So pri UAE res naredili taktično napako v boju z Vingegaardom?

Zurnal24 15.07.2023
Kar nekaj nekdanjih kolesarjev se ni strinjalo s taktiko Pogačarjevega moštva. Tadej Pogačar je v 13. etapi dirke po Franciji z bonus sekundami in nekaj metri razlike na cesti pridobil osem sekund proti nosilcu rumene majice Jonasu Vingegaardu. Ta je… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem