Povezane novice

Na Štajerskem brez elektrike ostaja še do 350 odjemalcev

Dnevnik 15.07.2023
Potem ko je bilo zjutraj zaradi poškodb električnega omrežja, nastalih ob divjanju vetra med četrtkovim nočnim neurjem, na območju, ki ga pokriva Elektro Maribor, brez električne energije še približno 3500 odjemalcev na srednji in nizki… »

Na območju Elektra Maribor brez elektrike še 350 odjemalcev

RTV Slovenija 15.07.2023
Zaradi posledic četrtkovega divjanja vetra, ki je poškodoval daljnovode, so ponekod na Štajerskem še vedno brez električne energije. Zdaj je brez elektrike še okoli 350 odjemalcev, predvsem na mariborskem in ptujskem območju. Na srednje napetostnem… »

Na območju Elektra Maribor brez elektrike še 350 odjemalcev

Delo 15.07.2023
V četrtek ponoči je na območju Elektra Maribor skupaj brez napajanja z električno energijo ostalo približno 50.000 odjemalcev na srednji napetosti. Zaradi poškodb električnega omrežja, nastalih ob divjanju vetra med četrtkovim nočnim neurjem, je… »

Pri sanaciji Bolnice Franja bo sodelovala Slovenska vojska

Delo 15.07.2023
Državni sekretar na ministrstvu za obrambo Rudi Medved se je mudil na Cerkljanskem. Državni sekretar na ministrstvu za obrambo Rudi Medved se je mudil na Cerkljanskem, kjer si je ogledal škodo po četrtkovem neurju. Ob tem je zagotovil čimprejšnjo… »

Medved obljubil hitro pomoč države, pri sanaciji Bolnice Franja na pomoč tudi vojska

SiolNET 15.07.2023
Državni sekretar na ministrstvu za obrambo Rudi Medved je bil danes na Cerkljanskem, kjer si je ogledal škodo po četrtkovem neurju. Ob tem je zagotovil čimprejšnjo pomoč države. Ta bo najprej pokrila stroške intervencij. Beseda je tekla tudi o… »

Na območju Elektra Maribor brez elektrike še 3.500 odjemalcev

SiolNET 15.07.2023
Zaradi poškodb električnega omrežja, nastalih ob divjanju vetra med četrtkovim nočnim neurjem, je bilo danes dopoldne na območju, ki ga pokriva Elektro Maribor, brez električne energije še približno 3.500 odjemalcev na srednji in nizki napetosti… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem