Povezane novice

Vrhunec vročine, do 36 stopinj. V sredo ali četrtek spet neurja.

RTV Slovenija 16.07.2023
Sredi dneva in popoldne bo po nižinah večjega dela Slovenije velika toplotna obremenitev, opozarja Agencija za okolje. Živo srebro se bo po napovedih povzpelo do 36 stopinj Celzija. Zaradi vročine, ki bo najhujša na jugovzhodu – na tem območju… »

Izdano drugo najvišje vremensko opozorilo

Zurnal24 16.07.2023
Agencija za okolje je za ponedeljek, torek in sredo izdala drugo najvišje vremensko opozorilo. Danes je oranžno opozorilo zaradi vročine veljalo le za jugozahod države, v ponedeljek velja za skoraj celotno državo razen za severozahod države, v torek… »

Pripravite se: prihaja nov vročinski val in nevihte

Nova 24TV 16.07.2023
Slika je simbolična. (Foto: iStock) Pri Arsu (Agenciji RS za okolje) prebivalstvo pozivajo k pripravljenosti. Prihaja višek vročinskega vala – potem, ko so temperature v države že včeraj presegle 30 stopinj Celzija, bodo te danes še porasle. Arso… »

Zaradi vročine za večji del države razglašen oranžni alarm

Necenzurirano 16.07.2023
Agencija RS za okolje (Arso) je zaradi vročine za jugozahod in jugovzhod države ter osrednjo Slovenijo izdala oranžni alarm, ki poziva k stanju pripravljenosti. Že včeraj se je ozračje segrelo nad 30 stopinj Celzija, vročina pa se bo danes in jutri… »

PRIPRAVITE SE: Vročina se bo v naslednjih dneh stopnjevala, sredi tedna spet nevihte

Regional 16.07.2023
Potem ko se je živo srebro čez 30 stopinj Celzija v Sloveniji vnovič dvignilo že v soboto, bodo danes temperature dodatno porasle. Agencija RS za okolje (Arso) je zaradi vročine za jugozahod in jugovzhod države ter osrednjo Slovenijo izdala oranžni… »

Vremenoslovci pri nas prižgali nov alarm

Zurnal24 16.07.2023
Pozor, Arso svetuje stanje pripravljenosti. Potem ko se je živo srebro čez 30 stopinj Celzija v Sloveniji vnovič dvignilo že včeraj, bodo danes temperature dodatno porasle. Agencija RS za okolje (Arso) je zaradi vročine za jugozahod in jugovzhod… »

Za večji del države razglašen oranžni alarm

SiolNET 16.07.2023
Potem ko se je živo srebro čez 30 stopinj Celzija v Sloveniji vnovič dvignilo že v soboto, bodo danes temperature dodatno porasle. Agencija za okolje (Arso) je zaradi vročine za jugozahod in jugovzhod države ter osrednjo Slovenijo izdala oranžni… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem