Povezane novice

#video Pogačar se nikakor ni uspel otresti Vingegaarda

Dnevnik 16.07.2023
Na dveh alpskih etapah kolesarske dirke po Franciji sta Tadej Pogačar in Jonas Vingegaard obdržala status quo, kar pomeni, da ima rumeno majico vodilnega na svojih plečih danski branilec zmage. Drugi prosti dan na Touru bo preživel z desetimi… »

Pogačar: Zaključni vzpon je bil prelahek, da bi strl Vingegaarda

RTV Slovenija 16.07.2023
"Čutil sem, da je Jonas danes zelo dober, in vedel sem, da se ga ne bom mogel otresti," je po 16. etapi Dirke po Franciji pod Mont Blancom dejal slovenski kolesarski as Tadej Pogačar. Po pričakovanjih sta se Jonas Vingegaard in Tadej Pogačar udarila… »

Pogačar ostaja optimist: Vedno je boljše biti spredaj, ampak deset sekund ni slabo

SiolNET 16.07.2023
"Vedno je boljše biti spredaj, ampak samo deset sekund razlike marsikoga naredi živčnega," je po 15. etapi letošnje Dirke po Franciji povedal Tadej Pogačar, ki je v zadnjem kilometru zaključnega vzpona spet napadel nosilca rumene majice Jonasa… »

Pogačar povedal, zakaj ni bolj odločno napadel Vingegaarda

Zurnal24 16.07.2023
Pred dnevom odmora in odločilnim tednom razlika med najboljšima na Touru ostaja 10 sekund. Nizozemec Wout Poels (Bahrain Victorious) je zmagovalec 15. etape kolesarske dirke po Franciji. Na trasi od Les Getsa do Saint-Gervaisa (179 km) je slavil iz… »

Nizozemcu Poelsu etapna zmaga, Pogačar ostaja 10 sekund za rumeno majico

Delo 16.07.2023
Pogačar je poskusil s silovitim pospeškom, a danes je bil Vingegaard v odlični dnevni formi in se ni pustil presenetiti. Gorsko, 15. etapo je najprej zaznamoval skupinski padec na 52-kilometru dirke. Nathana Van Hooydoncka (Jumbo Visma) je s kolesa… »

Pogačar proti Vingegaardu, rivalstvo za zgodovino

Delo 16.07.2023
V desetih alpskih klancih in 9000 višinskih metrih le sekunda razlike med velikima favoritoma Toura. V nadaljevanju preberite: Rivalstvo med Tadejem Pogačarjem (UAE) in Jonasom Vingegaardom (Jumbo Visma) se bo, kot kaže, v zgodovino zapisalo kot eno od… »

Hud padec kolesarjev Jumbo - Visme, remi v boju Pogija in Vingegaarda

Zurnal24 16.07.2023
V 15. etapi se je pričakoval nov boj za rumeno majico, Jonas Vingegaard pa je v zadnjem kilometru odbil vse Pogačarjeve napade. Po naporni 14. etapi, ki jo je začinil neuspeli napad Tadeja Pogačarja, dva izmed motorjev v karavani sta mu najverjetnehe… »

Pogačar spet napadel Vingegaarda, pa se ga ni uspel otresti, zmaga Mohoričevemu kolegu

SiolNET 16.07.2023
Zmagovalec še ene naporne alpske etape 110. Dirke po Franciji je Nizozemec Wout Poels (Bahrain Victorious), Tadej Pogačar (UAE Emirates) je spet poskusil z napadom na Jonasa Vingegaarda (Jumbo-Visma), a se Danec spet ni dal, razlika med asoma v skupnem… »

Pogačar in Vingegaard ciljno črto prečkala z ramo ob rami, zmagal Poels

RTV Slovenija 16.07.2023
Peklenska 15. etapa letošnje Dirke po Franciji je sicer prinesla boj med Tadejem Pogačarjem in Jonasom Vingegaardom, a ciljno črto sta pod Mont Blancom prečkala v istem času. Zmagal je Wout Poels (Bahrain Victorious). Razlika na vrhu skupnega… »

Tako so se na incident odzvali pri Jumbo-Vismi: "Bilo je slabo za oba!"

Zurnal24 16.07.2023
Tudi pri Jumbo-Vismi so bili nezadovoljni z obnašanjem motoristov, a so mnenja, da sta bila zaradi incidenta prikrajšana oba kolesarja. Petnajsto etapo letošnje dirke po Franciji bi moral zaznamovati epski obračun med najboljšima kolesarjema dirke… »

Kaznovani fotograf, ki se je znašel na udaru po 14. etapi Toura, se je opravičil

SiolNET 16.07.2023
Potem ko so komisarji na Dirki po Franciji v soboto kaznovali motorista s poročevalcem radiotelevizije France Television in fotografom francoskega časnika L'Equipe, ki sta v zaključku zadnjega vzpona v 14. etapi preprečila napad slovenskega asa Tadeja… »

Oglasil se je fotograf, ki je blokiral Pogačarja, to sporoča Tadeju

Zurnal24 16.07.2023
Po velikem incidentu je svoje videnje dogodka podal tudi nespretni fotograf, ki je bil suspendiran za 15. etapo Toura. Kolesarski svet se še naprej zgraža nad incidentom s 14. etape letošnje dirke po Franciji, ko sta se oba najboljša kolesarja dirke… »

To danes čaka Pogačarja, po mnenju strokovnjakov mu to zelo ustreza

Zurnal24 16.07.2023
Po statusu quo v prvi je zdaj na Touru na vrsti še druga zaporedna alpska etapa. Lahko ta končno poskrbi za pretres v skupnem seštevku? Na kolesarski dirki po Franciji bo danes na sporedu 15. etapa, ki bo tekmovalce popeljala od Les Getsa do… »

Pri Pogačarju pritisk na reset gumb

SiolNET 16.07.2023
"Poskušali smo narediti malce več razlike, ampak smo sekundo izgubili. Žal mi je bilo, da so motorji ovirali bonus sprint, a tako pač je," je v cilju 14. etape Dirke po Franciji v kraju Morzine govoril eden od športnih direktorjev pri UAE Emirates… »

Komisarji po etapi razen motoristov kaznovali tudi Jonasa, toda ...

Zurnal24 16.07.2023
Jonas Vingegaard je po 14. etapi dirke po Franciji prejel kazen, ki pa jo bo brez težav sprejel. Sobotna 14. etapa dirke po Franciji s ciljem v Morzinu še naprej buri duhove, potem ko sta enega izmed napadov Tadeja Pogačarja tik pod vznožjem Joux… »

Pod vznožjem Mont Blanca šesta runda velikega obračuna

RTV Slovenija 16.07.2023
Jumbo Visma je vseskozi govorila, da bodo na koncu odločale minute, a po petih pravcatih boksarskih rundah Vingegaard – Pogačar priznavajo, da gre zdaj za sekunde. 15. etapa je na papirju druga najtežja, s ciljem na vzponu, torej dan za Slovenca… »

Junakinja Briancona: Presenetila sem še sama sebe #video

SiolNET 16.07.2023
22-letna športna plezalka iz Radovljice Vita Lukan, ki je zaradi poškodbe kolena in operacije izpustila večji del balvanske sezone, je sinoči pred več tisoč navijači v Brianconu v Franciji slavila veličastno zmago. "Presenetila sem še sama sebe,"… »

Jumbo z velikimi apetiti v 14. etapo, Jonas pridobil le eno sekundo

RTV Slovenija 16.07.2023
Malenkosti odločajo na letošnjem Touru. Sedem etap je še do konca, razlika med vodilnima pa se od šestega dneva dirke znova ni spremenila za dvomestno število sekund. Tadej Pogačar je pridobil osem sekund na Puy de Dome, osem sekund na Grand… »

Precej bolj kot Pogačar je bil jezen športni direktor UAE

Zurnal24 16.07.2023
Tadej Pogačar je zaplet na 14. etapi Toura sprejel v slogu "velikega gospoda", nekoliko bolj oster pa je bil po športni direktor Tadejeve ekipe UAE Emirates. Če slovenski kolesarski šampion Tadej Pogačar zaradi dveh motoristov, ki sta mu zaprla pot… »

Cilj na klancu po okusu napadalnega Pogačarja

Delo 16.07.2023
Danes bo na dirki po Franciji na papirju druga najtežja etapa. Med Vingegaardom in Pogačarjem 10 sekund razlike. Kdo je včeraj izgubil več moči? Na kolesarski dirki po Franciji bo danes na 15. etapa, ki bo tekmovalce popeljala od Les Getsa do… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem