Povezane novice

Tragičen vikend: dve mrtvi planinki

Dnevnik 16.07.2023
Konec tedna se je v gorah spet pripetilo veliko nesreč. Pri sestopu s Triglava je zdrsnila švicarska pohodnica in zaradi poškodb umrla na kraju nesreče, enako se je pripetilo planinki, ki je sestopala s Češke koče. Ne mine dan, da gorski reševalci… »

NOVA TRAGEDIJA V GORAH: Planinki zdrsnilo na Češki koči, umrla je na kraju

Regional 16.07.2023
Pri Češki koči v občini Jezersko je nekaj po 13. uri zdrsnila 43-letna slovenska planinka. Pri padcu se je tako hudo poškodovala, da je na kraju umrla, na spletni strani navaja Uprava RS za zaščito in reševanje. Posredovali so gorski reševalci in… »

Še ena tragična nesreča v naših hribih

Zurnal24 16.07.2023
Na Češki koči v občini Jezersko je nekaj po 13. uri zdrsnila planinka. Pri padcu se je tako hudo poškodovala, da je na kraju umrla, na spletni strani navaja Uprava RS za zaščito in reševanje. Posredovali so gorski reševalci in posadka… »

Pri Češki koči se je smrtno ponesrečila planinka, v gorah ta konec tedna več nesreč

RTV Slovenija 16.07.2023
Pri Češki koči v občini Jezersko je okoli 13. uri zdrsnila planinka. Pri padcu se je tako hudo poškodovala, da je na kraju umrla. Tako danes kot včeraj so policisti poročali o več nesrečah v gorah, zato svetujejo, naj planinci pazijo na vsak svoj… »

Nova tragična nesreča v slovenskih gorah

SiolNET 16.07.2023
Na Češki koči v občini Jezersko je nekaj po 13. uri zdrsnila planinka. Pri padcu se je tako hudo poškodovala, da je na kraju umrla, na spletni strani navaja uprava za zaščito in reševanje. Posredovali so gorski reševalci in posadka policijskega… »

Na Češki koči se je smrtno ponesrečila planinka

Delo 16.07.2023
Pri padcu se je tako hudo poškodovala, da je na kraju umrla. Do sedaj je posadka policijskega helikopterja z dežurno ekipo za reševanje v gorah in gorskimi reševalci posredovala na območju Gorenjske v treh dogodkih, javljajo s Policijske uprave… »

Tragičen dan v slovenskih gorah, ena oseba izgubila življenje

Necenzurirano 16.07.2023
Posadka policijskega helikopterja z dežurno ekipoza reševanje v gorah in gorski reševalci so imeli včeraj polne roke dela. Na območju Brane so dopoldne najprej reševali pohodnico z zdravstvenimi težavami. Opoldne je ekipa dan nadaljevala v soteski… »

ČRN DAN V SLOVENSKIH GORAH: Ob sestopu s Triglava umrla Švicarka (FOTO, VIDEO)

Regional 16.07.2023
V slovenskih gorah se je danes zgodilo pet nesreč, zaradi katerih so posredovali posadka policijskega helikopterja z dežurno ekipo za reševanje v gorah in gorski reševalci. Najhujša se je zgodila na območju Triglava. Planinka, sicer tuja… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem