Povezane novice

V nesreči na mariborski obvoznici deset poškodovanih, v Majšperku umrl motorist

SiolNET 16.07.2023
Mariborska vzhodna obvoznica je bila zaradi prometne nesreče zaprta med priključkoma Maribor center in Zrkovci proti Šentilju, je poročal prometnoinformacijski center. Nesreča se je zgodila zaradi neprilagojene hitrosti romunskega voznika tovornega… »

Deset lažje poškodovanih

Delo 16.07.2023
Trčili so kombi in trije osebni avtomobili. Okrog 16.40 so Policijsko upravo Maribor obvestili o prometni nesreči na avtocesti A1, ob počivališču, oziroma izvozu za Maribor - center, v smeri proti Šentilju. V nesreči je bilo udeleženih več vozil… »

NA GORIŠKEM TRČILA MOTORISTA: 51-letnik huje poškodovan

Regional 16.07.2023
Včeraj ob 15.10 sta na lokalni cesti izven naselja Spodnji Vrsnik pri Idriji trčila motorista. Idrijski policisti so ugotovili, da je nesrečo povzročil mladoletni voznik kolesa z motorjem, ki je prehitro pripeljal v križišče in nato zapeljal ostro… »

Trčila z mopedi, 51-letnika odpeljali v bolnišnico

Necenzurirano 16.07.2023
Včeraj je ob 15.10 na lokalni cesti izven naselja Spodnji Vrsnik pri Idriji prišlo do prometne nesreče, v kateri sta bila udeležana dva voznika mopedov. Idrijski policisti so ugotovili, da je mladoletni voznik zaradi prehitre vožnje zapeljal v… »

Cestni alarm: Zastoj na primorski avtocesti od Brezovice do izvoza Koseze

Dnevnik 16.07.2023
Na primorski avtocesti v smeri Kopra je zastoj od Brezovice do razcepa Kozarje, kar predstavlja 9 minut zamude. Na zahodni ljubljanski obvoznici se je zastoj podalšal do izvoza Koseze, kar pomeni dodatnih 18 munut podaljšanega potovanja. Na primorski… »

Počilo na primorski avtocesti, zaradi zastoja boste čakali vsaj pol ure

Necenzurirano 16.07.2023
Zaradi opazovanja nesreče je zastoj nastal tudi v smeri proti Ljubljani. Kot poroča prometnoinformacijski center je do nesreče prišlo na primorski avtocesti med Brezovico in Vrhniko. Kolona vozil trenutno stoji vse do razcepa Kozarje, zaprta pa sta… »

PROMETNI KAOS NA CESTAH: Na primorski avtocesti dve nesreči, zastoji tudi na vseh obalnih cestah (FOTO)

Regional 16.07.2023
Na primorski avtocesti v smeri Kopra sta zaradi prometne nesreče med Brezovico in Vrhniko zaprta vozni in prehitevalni pas. Nastal je zastoj do razcepa Kozarje, pot se podaljša za približno po ure, poroča prometnoinformacijski center. Na primorski… »

Motorist po nesreči padel na desni vozni pas, tam je vanj trčilo tovorno vozilo

Necenzurirano 16.07.2023
V petek so imeli primorski policisti polne roke dela, posredovali so namreč v dveh prometnih nesrečah, v katerih sta bila udeleženca huje poškodovana. V petek, okoli 8. ure se je na primorski avtocesti med Brezovico in Vrhniko zgodila prometna… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem