Povezane novice

Rusija dogovor o žitu postavila na hladno

Dnevnik 17.07.2023
Kremelj ni pristal na podaljšanje sporazuma o varni plovbi ladij z ukrajinskim žitom po Črnem morju. Trdi, da niso izpolnjene zaveze, dane Rusiji glede njenega izvoza žita in gnojil. Ni pa rečeno, da sporazuma ne bodo spet obnovili. Opolnoči je do… »

Zelenski: Ukrajina pripravljena izvažati žito brez ruskih jamstev

RTV Slovenija 17.07.2023
Iz pristanišča v Odesi je v nedeljo izplula zadnja ladja po sporazumu o prevozu ukrajinskega žita čez Črno morje, preden je v ponedeljek Rusija ustavila sodelovanje v dogovoru, h kateremu se je pripravljena znova vrniti, če bodo izpolnjeni vsi… »

Ruski umik iz dogovora o izvozu ukrajinskega žita ni dokončen

Delo 17.07.2023
Rusija je začasno zamrznila sodelovanje v črnomorskem dogovoru o izvozu ukrajinskega žita. V nadaljevanju preberite: Danes zjutraj so iz Kremlja sporočili, da ne bodo podaljšali dogovora o izvozu ukrajinskega žita čez Črno morje. Dogovor se bo… »

Rusija odstopa od sporazuma o izvozu ukrajinskega žita

Mladina 17.07.2023
“Danes črnomorski sporazum preneha veljati,” je dejal tiskovni predstavnik Kremlja Dmitrij Peskov. Rusija začasno odstopa od mednarodnega sporazuma o izvozu žita iz Ukrajine prek Črnega morja, so danes sporočili iz Kremlja in navedli, da… »

Rusija začasno odstopila od sporazuma o izvozu ukrajinskega žita

Delo 17.07.2023
Kremelj je pojasnil, da odločitev ni povezana z današnjim napadom na Krimski most. Pripravljeni so obnoviti sodelovanje, ko bodo izpolnjeni zahtevani pogoji. Rusija začasno odstopa od mednarodnega sporazuma o izvozu žita iz Ukrajine čez Črno morje… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem