Povezane novice

Pogačar navdušil s prav posebnimi vragolijami #video

SiolNET 17.07.2023
Na Dirki po Franciji je danes prost dan, ki ga je večina kolesarjev izkoristila za težko pričakovani počitek in nekaj medijskih obveznosti. Prav na poseben način pa je prost dan med drugim preživel Tadej Pogačar, ki je na Instagramu objavil… »

To pred zadnjim tednom napoveduje Pogačar, čaka nas spektakel

Zurnal24 17.07.2023
Pogačar se zaveda Jonasovih kvalitet in napoveduje epsko bitko v zadnjem tednu. Slovenski kolesarski as Tadej Pogačar je na druženju z novinarji še enkrat poudaril, da bo dal vse od sebe za skupno zmago na dirki po Franciji. Najprej v torkovi vožnji… »

Ura resnice, a ne še odločitev za Pogačarja

Delo 17.07.2023
Veliki dvoboj za rumeno majico se bo jutri nadaljeval z 22,4 km dolgo in razgibano vožnjo na čas. V nadaljevanju preberite: Savojske Alpe so te dni kolesarski center sveta. Karavana Toura je po tukajšnjih gorah prekolesarila že dve etapi, še dve sta… »

Jasno sporočilo Tadeja Pogačarja

SiolNET 17.07.2023
Pred Tadejem Pogačarjem je še zadnji teden Dirke po Franciji, na kateri ga čaka peklenski boj vse do Pariza. Veliko odgovorov v boju za skupno zmago bosta podala že torkov kronometer in nato sredina kraljevska etapa. "Če bo Jonas v taki formi, kot je… »

Pogačar se veseli kronometra: "Upam, da bom vzel nekaj sekund"

RTV Slovenija 17.07.2023
Pred začetkom Dirke po Franciji 2023 bi Tadej Pogačar podpisal, da po dveh tednih zaostaja za rumeno majico zgolj 10 sekund. Šov, rivalstvo, stres? "Sam lahko povem, da uživam v tem dvoboju že tretje leto zapored. Zelo spoštujem ta dvoboj."… »

Legendarni Slovenec: "Jonas ima zagotovo boljši pristop za Tour. Bojim se ..."

Zurnal24 17.07.2023
Primož Čerin verjame, da se bo moral Tadej Pogačar še zelo potruditi, če želi dobiti letošnji Tour, a da mu to na koncu vendarle lahko uspe. Kolesarje na dirki po Franciji čaka še zadnji teden naporov v boju za rumeno majico in ostale zastavljene… »

Alex Carera za Sportal: Kronometer bo ključna etapa letošnjega Toura

SiolNET 17.07.2023
"Jutrišnja etapa, kronometer, bo ključnega pomena glede končnega zmagovalca na letošnjem Touru," v intervjuju za Sportal napoveduje Alex Carera, športni agent Tadeja Pogačarja. Letošnji Tour se bo končal natanko tri mesece (23. 7.) po padcu… »

Vprašanje za milijon dolarjev

SiolNET 17.07.2023
Ko se slovenski športniki z dušo in srcem borijo za laskave lovorike, se v prsih slovenskih navijačev rojeva vihar čustev. Vsak utrip, vsak vdih in izdih postanejo intenzivnejši, ko spremljajo junake na njihovi poti. A pridejo na plano čustva tudi… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem