Povezane novice

Pred zaključkom v Alpah: Ali je poškodba zapestja lahko sreča v nesreči?

RTV Slovenija 18.07.2023
Tadej Pogačar in Jonas Vingegaard ustvarjata eno največjih rivalstev v zgodovini Toura, razlika pred zadnjimi šestimi etapami znaša zgolj deset sekund v korist Danca, kar je četrta najmanjša razlika pred zadnjim tednom Dirke po Franciji. Voditelja… »

Tudi zato bo današnji kronometer izjemnega pomena za Pogačarja

Zurnal24 18.07.2023
Kronometer na letošnjem Touru utegne igrati izjemno pomembno vlogo. Pravzaprav lahko nagne tehtnico na stran Jonasa Vingegaarda ali Tadeja Pogačarja, če bosta v Pariz prišla z enakim časom. Ob izjemni izenačenosti Tadeja Pogačarja in Jonasa… »

Pogačar na kronometrih uspešnejši, Vingegaard pa hitrejši v obeh vožnjah v zadnjem tednu

RTV Slovenija 18.07.2023
Tadej Pogačar je v vožnji na čas nekoliko uspešnejši kot Jonas Vingegaard, Danca pa hrabri dejstvo, da je bil v primerjavi s Slovencem hitrejši na obeh kronometrih, ki sta bila na Dirki po Franciji izpeljana zadnji teden. Tokrat na portalu Športni… »

Vingegaard o boju s Pogijem: Današnji kronometer je lahko odločilen

Zurnal24 18.07.2023
Tadej Pogačar in Jonas Vingegaard na letošnjem Touru delujeta zelo izenačeno. Razlika pred današnjim kronometrom je vsega 10 sekund v korist Danca. Ta meni, da utegne biti prav današnji kronometer odločilen v boju za skupno zmago. "Mislim, da bo ta… »

Noro, kako se je na prost dan sproščal Pogačar

Zurnal24 18.07.2023
Neverjetno, Pogačar si je baterije za torkov kronometer skupaj z moštvenimi kolegi polnil na sila nenavaden način. A bilo je zabavno. Vragolije, vragolije in še enkrat vragolije, bi lahko opisali prost dan Tadeja Pogačarja na Touru 2023. Po napornih… »

Ura resnice za Pogačarja, točno ob tej minuti se na progo poda naš šampion

Zurnal24 18.07.2023
Ura resnice bo naslednje veliko poglavje tesnega boja za zmago na Touru. Danes bo na kolesarski dirki po Franciji na sporedu vožnja na čas. Ta bo kolesarje popeljala od Passyja do Comblouxa (22,4 km), gre pa za razgibano traso, na kateri bi lahko… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem