Povezane novice

Ruska televizija kljub napadom turiste vabi k obisku Krima #vŽivo

SiolNET 18.07.2023
Francoski predsednik Emmanuel Macron je danes v Bruslju dejal, da je Vladimir Putin naredil ogromno napako, ko je odstopil od pomembnega sporazuma o izvozu ukrajinskega žita. S sodelovanjem v sporazumu je namreč prevzel odgovornost za številne države… »

Krim / Most znova delno odprt za promet

Mladina 18.07.2023
Avtomobili lahko most prečkajo po enem pasu. Most, ki povezuje rusko regijo Krasnodar in ukrajinski polotok Krim, so po ponedeljkovem napadu, v katerem sta umrla dva človeka, znova delno odprli za promet, je ponoči po poročanju tujih tiskovnih agencij… »

Krimski most spet delno odprt za promet. Zračni napadi na pristanišče v Odesi.

RTV Slovenija 18.07.2023
Ruske oblasti so po včerajšnjem napadu znova delno vzpostavile promet po mostu, ki polotok Krim povezuje z rusko regijo Krasnodar. Vozila lahko vozijo le po enem voznem pasu, dvosmerni promet pa naj bi obnovili do srede septembra. Predsednik Vladimir… »

Krimski most spet delno odprt za promet

Delo 18.07.2023
Most je v noči na ponedeljek poškodovala eksplozija, v kateri sta umrla moški in ženska, njuna hčerka je bila ranjena. Most, ki povezuje rusko regijo Krasnodar in ukrajinski polotok Krim, so po ponedeljkovem napadu, v katerem sta umrla dva človeka… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem