Povezane novice

Mariborčanom uspelo po preobratu na Malti, slovo Domžal

SiolNET 18.07.2023
Nogometaši Maribora so se uvrstili v drugi krog kvalifikacij za konferenčno. Danes so na Malti z 2:1 premagali Bikirkaro. Štajerci so prvo tekmo v Ljudskem vrtu igrali neodločeno z 1:1, napredovali pa so tako s skupnim izidom 3:2. Vijolicam zaradi… »

Borbeni Domžalčani na Malti drago prodali svojo kožo

RTV Slovenija 18.07.2023
Nogometaši Domžal, ki so na prvi tekmi kvalifikacij za Konferenčno ligo klonili pred Balzanom (4:1), so na povratni tekmi povedli s 3:0 in iztržili podaljšek, v katerem pa je potnika v naslednji predkrog odločil Andre. Četrtouvrščena ekipa zadnje… »

Domžalčanom uspelo do podaljška na Malti

Delo 18.07.2023
Slovenci na Malti prišli do podaljška, več ne, zato je napredoval malteški prvoligaš Balzan. Nogometaši Domžal so na povratni tekmi 1. kola kvalifikacij evropske konferenčne lige v gosteh nadoknadili visok zaostanek s prve domače tekme proti… »

Domžalčani po epskem preobratu izborili podaljšek, nato pa ...

Zurnal24 18.07.2023
Domžalčani na Malti uprizorili prvovrsten preobrat, a v podaljšku končali svojo evropsko pot. Nogometaši Domžal so na povratni tekmi 1. kroga kvalifikacij evropske konferenčne lige v gosteh nadoknadili visok zaostanek s prve domače tekme proti… »

V Latviji danes po skalp domače Valmiere in 300.000 evrov

Dnevnik 18.07.2023
Nogometaše Olimpije danes ob 17. uri proti Valmieri v Latviji čaka povratna tekma prvega kroga kvalifikacij za ligo prvakov. Uvodni dvoboj v Stožicah se je končal z zmago Ljubljančanov z 2:1. Na uvodni preizkušnji v novi evropski sezoni prejšnjo… »

Maribor na Malto brez Soudanija, ki ima huje poškodovano ramo

RTV Slovenija 18.07.2023
Nogometaši Maribora se bodo v sredo odpravili na Malto na povratno tekmo uvodnega kroga kvalifikacij za Konferenčno ligo proti Birkirkari. Med potniki ne bo Hilala Soudanija. Kot so zapisali na klubski spletni strani, so se črnoglede domneve… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem