Povezane novice

Drevo padlo na sprehajalca, strela udarila med šotore

Zurnal24 19.07.2023
Smrtna žrtev na Bledu in ena poškodovana oseba, v okolici Mozirja pa dva poškodovana, trije v šoku. Današnje neurje je na območju Bleda terjalo tudi smrtno žrtev. Na Policijski upravi Kranj so povedali, da se je nesreča zgodilla na sprehajalni… »

Slovenijo zvečer prešla gmota neviht, nove prihajajo iz Italije

Delo 19.07.2023
Popoldansko neurje je zahtevalo življenje na Bledu in najmanj tri na Hrvaškem. Pri Mozirju strela poškodovala dve osebi. Slovenijo je v zgodnjepopoldanskem času zajel močan nevihtni sistem, zaradi katerega je agencija za okolje Arso objavila… »

ZA DANES IZDANA NAJVIŠJA STOPNJA NEVARNOSTI: Kje grozijo nevihte s točo, močnim vetrom in nalivi?

Regional 19.07.2023
Za danes je izdana najvišja, 3. stopnja nevarnosti, kajti pričakujemo zelo burno vremensko dogajanje po večjem delu Slovenije. Kljub temu da se trenutno pojavljajo posamezne plohe se bo ozračje hitro ogrelo, tako da lahko pričakujemo najvišje dnevne… »

TRAGEDIJA ZARADI NEURJA: Umrla naj bi mlajša ženska, moški huje poškodovan

Regional 19.07.2023
Današnje neurje je na območju Bleda terjalo tudi smrtno žrtev. Na Policijski upravi (PU) Kranj so povedali, da se je v času neurja prelomilo drevo in padlo na dve osebi. Ena oseba je pri tem umrla. Kot so kasneje sporočili kranjski policisti, je bila… »

Nevihtna gmota iz Italije je prešla Slovenijo, ozračje se umirja

RTV Slovenija 19.07.2023
Nevihtna gmota, ki je ob 18. uri dosegla zahod Slovenije in se je pomikala proti vzhodu, je prešla našo državo. Ozračje se je umirilo, proti jutru se bo začelo jasniti. Nove nevihtne celice so nekaj po 18. uri iz severne Italije dosegle naše kraje… »

FOTO: Neurje z vetrom v domžalski občini podiralo drevesa in odkrivalo strehe

Domžalec 19.07.2023
Nevihtni pas, ki so ga spremljali močni sunki vetra in naliv, je okrog 14.30 ure v domžalski občini povzročil precej škode. Močan veter je odkril ali poškodoval več streh stanovanjskih hiš in gospodarskih poslopij ter podrl številna drevesa… »

V koči v Krmi ujetih okoli 90 ljudi, med njimi 35 slepih in slabovidnih #video #foto

SiolNET 19.07.2023
Kot poroča portal Meteinfo Slovenija, je nevihtni sistem, ki je nastal nad Italijo, Slovenijo na srečo dosegel zelo oslabljen, tako da silovitih neurij v večjem delu države danes ni več pričakovati. Ponekod le rahlo dežuje. Lahko pa močne nevihte… »

Hudo neurje zahtevalo smrtno žrtev

Dnevnik 19.07.2023
V hudem neurju je na sprehajalni poti na Bledu na 32-letno tujo državljanko padlo drevo in jo ubilo. Hudo poškodovanega starejšega moškega so odpeljali v bolnišnico. V kampu Forest Camping V Lokah pri Mozirju pa je strela poškodovala dve osebi, tri… »

Močnejša nevihta na poti v Istro

Zurnal24 19.07.2023
Nevihte se bodo nad morjem okrepile. Popoldanska nevihta je za seboj pustila razdejanje. Številna gospodinjstva so bila brez elektrike, veter je podiral drevesa in razkrival hiše. Kakšna je bila škoda, preberite v članku na povezavi. Neurje je… »

#foto Neurje podiralo drevje in odkrivalo strehe

Dnevnik 19.07.2023
Nove nevihtne celice so iz severne Italije dosegle naše kraje in na poti oslabele. Popoldne je neurje z močnim vetrom po državi podiralo drevje in odkrivalo strehe. Na območju Bleda je neurje terjalo tudi smrtno žrtev. Polomljeno drevo je padlo na… »

Strela udarila v kamp, lomilo je drevesa, v torek evakuirali tabornike

Dnevnik 19.07.2023
Današnje neurje je povzročilo veliko škodo tudi v kampih. V Mozirju je strela udarila v kamp Forest Camping in poškodovala dva človeka. Nedaleč stran v kampu Menina pa je drevo padlo na šotor in avtomobil. Zaradi neviht, ki so zgodaj popoldne… »

Podrto drevo na Bledu ubilo eno osebo, drugo poškodovalo. V Mozirju strela poškodovala dva človeka.

RTV Slovenija 19.07.2023
Neurje na območju Bleda je terjalo smrtno žrtev. Prelomljeno drevo je padlo na dva človeka, eden je pri tem umrl, drugi je poškodovan. V Mozirju v kampu Forest Camping je strela poškodovala dva človeka. Po podatkih Policijske uprave Kranj je drevo… »

Padlo drevo na blejski sprehajalni poti ubilo eno osebo

Nova 24TV 19.07.2023
Kraj nesreče na Bledu (Foto: Policija) V popoldanskem neurju je drevo na blejski sprehajalni poti pod seboj pokopalo enega človeka, drugega so s helikopterjem odpeljali v bolnišnico. Danes v popoldanskih urah se je na Bledu, v času močnega neurja… »

Nevihta na Hrvaškem vzela že tri življenja

Dnevnik 19.07.2023
Močan nevihtni sistem, ki je prešel Slovenijo, se je okoli 16. ure razbesnel nad Zagrebom. Intervencijske službe že odpravljajo posledice, ki so jih povzročile obilne padavine in močan veter. Močan nevihtni sistem se je kasneje razbesnel tudi nad… »

Zaradi vročine v Italiji rdeči alarm; hudo neurje pustošilo v Avstriji in na severu Italije

RTV Slovenija 19.07.2023
V torek je v Avstriji in na severu Italije pustošilo hudo neurje. Močen dež, toča in veter so ohromili promet, ruvali drevesa in odkrivali strehe. Medtem pa v večini italijanskih večjih mest tudi danes velja najvišje opozorilo zaradi vročine… »

Na Bledu naj bi drevo padlo na žensko

Gorenjski glas 19.07.2023
Bled – Močan nevihtni sistem je popoldan znova prešel Gorenjsko. Zaradi močnih sunkov vetra je predvsem podiralo drevesa in odkrivalo strehe. Po poročanju 24ur.com naj bi neurje na Bledu terjalo tudi smrtno žrtev. Na žensko naj bi se namreč… »

NOVE NEVIHTE CELICE DOSEGLE NAŠE KRAJE! To je ura, ko naj bi nas prešle

Regional 19.07.2023
Nove nevihtne celice so iz severne Italije dosegle naše kraje in se bodo prek države pomikale do 22. ure, je sporočila Agencija RS za okolje. Znova bodo možni močni sunki vetra, nalivi, krajevno tudi toča. Že popoldne je neurje z močnim vetrom po… »

FOTO: Silovito neurje v Kamniku odkrivalo strehe, na Dolenjskem klestila toča

Necenzurirano 19.07.2023
Prva nevihtna linija prehaja Slovenijo. Na Gorenjskem in severnem Primorskem je močan veter ruval drevesa, v Kamniku odkrival strehe, ponekod na Dolenjskem je klestila toča. Močan veter je odpihnil streho Plečnikovemu stadionu v Ljubljani. Nekaj pred… »

STRELA UDARILA V KAMP: Dve osebi poškodovani, tri v šoku

Regional 19.07.2023
V kampu Forest Camping v Lokah pri Mozirju je med popoldanskim neurjem strela poškodovala dve osebi, tri osebe pa so v šoku. Poškodovani osebi so pripeljali na zdravljenje v celjsko bolnišnico, je povedal poveljnik mozirskih prostovoljnih gasilcev… »

Video: Podiralo drevesa, razkrivalo strehe, padala kot jajce velika toča

Zurnal24 19.07.2023
Vremenoslovci opozarjajo, da ni še konec, ponoči bodo močnejše nevihte zajele tudi Primorsko. Agencija za okolje je danes prižgala rdeče opozorilo zaradi nevarnega vremena. Večji del Slovenije je nevihta že prešla, kako se giba, lahko spremljate… »

Agencija za okolje razglasila rdeči alarm

Zurnal24 19.07.2023
Agencija za okolje je za celotno Slovenijo prižgala rdeče opozorilo, to je najvišje opozorilo zaradi nevarnega vremena. "Močan nevihtni sistem je zajel zahodno Slovenijo in se še krepi. Nevihtni sistem spremljajo predvsem zelo močni sunki vetra in… »

Vreme / Slovenijo je v torek prešla obsežna nevihtna linija

Mladina 19.07.2023
Veter je podiral drevesa in odkrival strehe, v nekaterih delih države je bilo zvečer brez električne energije več tisoč odjemalcev. Slovenijo je v torek prešla obsežna nevihtna linija. Veter je podirali drevesa in odkrivali strehe, v nekaterih… »

Nov vremenski alarm: po celi državi možna debelejša toča in silovit veter

Necenzurirano 19.07.2023
Popoldne je po vsej državi pričakovati krajevna neurja s točo, sunki vetra in močnimi nalivi. Agencija RS za okolje (Arso) je zaradi tega izdala oranžno opozorilo, ki ga lahko ob nastanku močnejših neviht tudi zaostrijo, so sporočili. Popoldne se… »

Pozor, zaradi tega lahko tudi danes pričakujemo burno dogajanje

Zurnal24 19.07.2023
"Vsi ki se boste v tem času nahajali zunaj, poiščite si kakšno zatočišče, saj je veter v teh dneh res izjemen." "Včeraj je največ težav povzročil veter, ki je ponekod po nižinah presegal hitrost 100 km/h. Danes nad Alpami visi hladna vremenska… »

Opozorilo: Zaradi hladne fronte razvoj superceličnih neviht, tako se bodo gibale

Zurnal24 19.07.2023
Tokratni potek razvoja nevihtnih celic bo malce južneje, jugovzhodneje kot včeraj – na večjem delu Avstrije ter na avstrijskem Koroškem in po Sloveniji. "Za današnji dan smo izdali najvišjo 3. stopnjo nevarnosti, kajti pričakujemo zelo burno… »

Zaradi neurja več škode, evakuacij in izpadov elektrike

Delo 19.07.2023
Tudi danes popoldne, zvečer in v noči na četrtek vremenoslovci napovedujejo krajevna neurja s točo, sunki vetra in močnimi nalivi. V torek pozno popoldne je večji del Slovenije zajelo neurje z močnim vetrom, dežjem ter udari strel. V občinah… »

EVAKUIRALI 253 LJUDI: Na Primorskem brez elektrike 800 odjemalcev, neurja grozijo tudi danes (FOTO)

Regional 19.07.2023
V torek pozno popoldne je večji del Slovenije zajelo neurje z močnim vetrom, dežjem ter udari strel. V občinah Kostel, Kranjska Gora in Brežice so gasilci na varno evakuirali 253 ljudi, ki so taborili na prostem, so sporočili iz Uprave za zaščito… »

Zaradi neurij evakuirali 253 ljudi

Zurnal24 19.07.2023
Podrta drevesa in veter so povzročili škodo na objektih, cestni in železniški infrastrukturi ter na vozilih. V torek pozno popoldne je večji del Slovenije zajelo neurje z močnim vetrom, dežjem ter udari strel. V občinah Kostel, Kranjska Gora in… »

Na varno evakuirali več kot 200 ljudi, neurij s točo še ni konec

SiolNET 19.07.2023
V torek pozno popoldne je večji del Slovenije zajelo neurje z močnim vetrom, dežjem ter udari strel. V občinah Kostel, Kranjska Gora in Brežice so gasilci na varno evakuirali 253 ljudi, ki so taborili na prostem, so sporočili z uprave za zaščito… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem