Povezane novice

Pogačarjevih sanj je konec, Vingegaard mu je zadal odločilen udarec, Avstrijec do uspeha kariere

SiolNET 19.07.2023
Zmagovalec brutalne kraljevske etape 110. Toura je Avstrijec Felix Gall (Ag2R Citroën). Nosilec rumene majice, Danec Jonas Vingegaard (Jumbo-Visma), pa je zadal še en hud udarec Tadeju Pogačarju (UAE Emirates) in naredil odločilen korak proti drugi… »

Tadej Pogačar je izobesil belo zastavo

Dnevnik 19.07.2023
Štiri etape do zaključka 110. dirke po Franciji je Jonas Vingegaard (Jumbo-Visma) odločil zmagovalca in mora rumeno majico le še varno pripeljati do Pariza. Kraljevska etapa Felixu Gallu (AG2R Citroen). Pred začetkom odločilnega tedna na kolesarski… »

"Zaradi slovenskih navijačev sem se boril do konca"

Zurnal24 19.07.2023
Pogačar omagal, Vingegaard tik pred zmago. Avstrijec Felix Gall (AG2R Citroen) je zmagovalec kraljevske 17. etape kolesarske dirke po Franciji. Na trasi od Saint-Gervaisa do Courchevela (165,7 km) je sicer v veliko krizo padel slovenski as Tadej Pogačar… »

Allan Peiper zaskrbljen že po kronometru: To ni Tadej, kot ga poznamo

SiolNET 19.07.2023
Nekdanjega športnega direktorja kolesarskega moštva UAE Emirates, Avstralca Allana Peiperja, ki je zasnoval odločilni napad Tadeja Pogačarja na Dirki po Franciji leta 2020, je zaskrbelo že po včerajšnjem kronometru, na katerem je njegov nekdanji… »

Okrvavljeni Pogačar omagal, z navijači ostal na odru za zmagovalce

Delo 19.07.2023
Slovenski šampion je v kraljevski preizkušnji izgubil več kot pet minut. Želi si še eno etapno zmago. V nadaljevanju preberite: Boja za zmago na 110. dirki po Franciji je bržkone konec. Tadej Pogačar (UAE) je moral v kraljevski 17. etapi položiti… »

To je trenutek, ko je Pogi sklonil glavo in 'priznal poraz'

Zurnal24 19.07.2023
Tadej Pogačar je na zadnjem vzponu padel v veliko krizo. Jonas Vingegaard je v torek za minuto in 38 sekund premagal Tadeja Pogačarja v vožnji na čas, a je slovenski as po etapi dejal, da bo še poskušal z napadi, prvi boj je napovedal že v 17… »

Pogačar po zlomu na brutalnem klancu: Konec je, mrtev sem

SiolNET 19.07.2023
Slovenski kolesarski šampion Tadej Pogačar se je danes zlomil v kraljevski 17. etapi Dirke po Franciji in na brutalnem vzponu na prelaz La Loze proti Jonasu Vingegaardu izgubil pet minut in 35 sekund, v skupnem seštevku pa ima zdaj za Dancem že sedem… »

Pogačar izgubil šest minut, Vingegaardu drugi Tour, Avstrijcu pa kraljevska etapa!

RTV Slovenija 19.07.2023
Kraljevska etapa na Touru 2023 je strla Tadeja Pogačarja. 13,5 km pred ciljem, sredi maratonskega vzpona na prelaz Loze, ga je odrezalo in izgubil je minute. Zmago kariere slavi Avstrijec Felix Gall, Jonas Vingegaard pa že lahko hladi šampanjec za… »

Pogačar: Danes sem imel enega najslabših dni na kolesu

RTV Slovenija 19.07.2023
"Na Granonu, recimo, sem se počutil veliko bolje kot danes," je v prvem odzivu po 17. etapi letošnje Dirke po Franciji dejal Tadej Pogačar, ki je zelo verjetno izgubil boj z Jonasom VIngegaardom za rumeno majico. Za Dancem je namreč zaostal za 5:45… »

Pogi padel zgodaj v etapi, nato zašel v krizo

Zurnal24 19.07.2023
Na sporedu je bila kraljevska 17. etapa od Saint-Gervaisa do Courchevela. Ta se ni končala po željah Tadeja Pogačarja. Na torkovem kronometru je Jonas Vingegaard prikazal izjemno predstavo in drugouvrščenega Tadeja Pogačarja premagal za minuto in 38… »

Avstrijec Gall je zmagovalec kraljevske etape, Pogačar močno zaostal

Delo 19.07.2023
Tadej Pogačar je še vedno na drugem mestu v skupnem seštevku, vendar zdaj za rumeno majico zaostaja že 7:35. Tadej Pogačar je bil že pred današnjo kraljevsko etapo videti drugačen. Niti ne zaskrbljen ali žalosten, ampak prej bolan. Glede na to… »

Tik pred startom kraljevske etape dodatne preiskave krvi pri Jumbo-Vismi in UAE

SiolNET 19.07.2023
Kolesarski ekipi Jumbo-Visma in UAE Emirates so danes uro pred startom kraljevske etape na Dirki po Franciji obiskali dopinški nadzorniki. Kolesarji obeh ekip so kar na avtobusu opravili dodatne preiskave krvi. Sportal Pogačarjevih sanj je konec… »

"Primož, takoj raztrgaj pogodbo in zapusti Jumbo-Vismo!"

Zurnal24 19.07.2023
Legendarni ameriški kolesar je po 16. etapi dirke po Franciji poslal jasno sporočilo Primožu Rogliču. Najstarejši zmagovalec tritedenskih dirk Chris Horner je Primoža Rogliča (Jumbo-Visma) posvaril pred posledicami druge zaporedne zmage Jonasa… »

"Zdi se, da je Tour odločen. Pogačar ni odpeljal slabo, ne razumem pa ..."

Zurnal24 19.07.2023
Jonas Vingegaard si je v 16. etapi dirke po Franciji morda že privozil odločilno prednost v boju za skupno zmago, a Tadej Pogačar se ne bo predal brez boja. Jonas Vingegaard (Jumbo-Visma) si je z naravnost osupljivo predstavo v vožnji na čas… »

Odziv Tadeja Pogačarja ob srečanju z največjim tekmecem na Touru #video

SiolNET 19.07.2023
Slovenski kolesarski as Tadej Pogačar se je ponovno izkazal s svojim športnim vedenjem. Čeprav je njegov glavni tekmec Jonas Vingegaard v torek z briljantnim kronometrom njegovim prizadevanjem za skupno zmago na Dirki po Franciji prizadejal močan… »

Za prednost ni vedel, merilcu vatov pa ni najbolj zaupal

RTV Slovenija 19.07.2023
Neverjeten je podatek, da je bil Jonas Vingegaard na kronometru od povprečja pelotona hitrejši za skoraj 20 odstotkov. Prvi kolesar Toura 2022 je bil še sam osupel nad svojo predstavo in je podvomil o tem, ali mu merilec vatov kaže pravilne vrednosti… »

Poziv: Primož Roglič, če me poslušaš ... Zapustiti moraš Jumbo-Vismo! #video

SiolNET 19.07.2023
Potem ko je Jonas Vingegaard na sredinem kronometru naredil velik korak proti drugi skupni zmagi na Dirki po Franciji, je nekdanji kolesar, med drugim tudi zmagovalec Dirke po Španiji Chris Horner Primožu Rogliču predlagal, naj čim prej zapusti ekipo… »

"Je Tour že odločen? Ne, Tour se konča na Elizejskih poljanah."

SiolNET 19.07.2023
Po torkovem kronometru, na katerem je Tadej Pogačar kljub odlični vožnji Jonasu Vingegaardu oddal še minuto in 38 sekund, je slovenski as v težkem položaju, a niti približno še v izgubljenem, nam je prikimal naš nekdanji kolesarski profesionalec… »

Pred kolesarji kraljevska etapa, najlepša priložnost da Pogačar stre Jonasa

Zurnal24 19.07.2023
Pred kolesarji na Touru je kraljevska etapa, ki bi lahko na novo premešala karte v skupnem seštevku. Na kolesarski dirki po Franciji bo danes na sporedu kraljevska 17. etapa od Saint-Gervaisa do Courchevela (165,7 km), na kateri se bodo kolesarji… »

Novice dneva »

Kako do vstopnic za osmino finala? Od petka bodo v prosti prodaji.

RTV Slovenija pred 5 uramiše 11 povezanih

Kdaj se bo začelo poletje?

Dnevnik pred 7 uramiše 3 povezane

Kek: Fantje so položili izpit

Zurnal24 pred 8 uramiše 2 povezani

Julian Assange znova doma

Dnevnik pred eno uroše 3 povezane
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem