Povezane novice

Menjava na čelu RTV Slovenija verjetno šele avgusta

Delo 19.07.2023
Za člana uprave potrjena Andrej Trček in Simon Kardum. Prvi krog volitev za delavskega direktorja v torek. Potem ko je svet RTV Slovenija za člana uprave imenoval pravnika Andreja Trčka, ki je na RTV Slovenija zaposlen že 17 let, in direktorja Kina… »

Poglejte si kompetence dveh novih članov uprave RTV

Nova 24TV 19.07.2023
Novoimenovana člana uprave RTV Simon Kardum in Andrej Trček (Foto: RTV) Svet RTV Slovenija je tako Simona Karduma kot Andreja Trčka z 12 glasovi potrdil za člana uprave RTV. Z današnjim dnem so imenovani trije člani uprave, četrtega bodo izvolili… »

Svet RTVS imenoval prva člana uprave

SiolNET 19.07.2023
Svet RTV Slovenija je na današnji izredni seji imenoval prva dva člana uprave. Z 12 glasovi za od 13 oddanih, en svetnik je bil vzdržan, sta bila imenovana direktor Centra urbane kulture Kino Šiška Simon Kardum in Andrej Trček iz pravne pisarne… »

Andrej Trček in Simon Kardum imenovana za člana uprave RTV Slovenija

Delo 19.07.2023
Od 13 prisotnih članov sta oba kandidata prejela 12 glasov. Da bo uprava lahko nastopila mandat, pa bodo zaposleni morali izvoliti še četrtega člana uprave. »Prepričan sem, da sta od vseh prijavljenih najboljša izbira,« je dejal novi predsednik… »

Simon Kardum in Andrej Trček imenovana za člana uprave RTV Slovenija

RTV Slovenija 19.07.2023
Svet Radiotelevizije Slovenija je na predlog predsednika uprave Zvezdana Martića za člana uprave imenoval Simona Karduma in Andreja Trčka. Manjka še delavski direktor, zaposleni ga bodo izbirali prihodnji torek. Svet Radiotelevizije Slovenija (RTV… »

Nova člana uprave RTVS sta Kardum in Trček

Dnevnik 19.07.2023
Svet Radiotelevizije Slovenija (RTVS) je za dva člana uprave na predlog predsednika uprave Zvezdana Martiča imenoval direktorja Centra urbane kulture Kino Šiška Simona Karduma in Andreja Trčka iz pravne pisarne RTVS. Uprava bo začela mandat, ko bo… »

Svet RTVS naj bi danes imenoval dva člana uprave

Dnevnik 19.07.2023
Svet Radiotelevizije Slovenija (RTVS) bo danes po pričakovanjih imenoval dva člana uprave, ki ju med prijavljenimi na razpis z izpolnjenimi pogoji predlaga predsednik uprave Zvezdan Martič. Po poročanju medijev predlaga direktorja Centra urbane… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem