Povezane novice

Asgreen potrdil dansko premoč na Touru

Dnevnik 20.07.2023
Kasper Asgreen (Soudal-Quick Step) je postal presenetljivi zmagovalec 18. etape kolesarske dirke po Franciji. Jonas Vingegaard je še eno etapo bližje drugemu zaporednemu slavju na Touru. Osemnajsta etapa kolesarske dirke po Franciji od Moutiersa do… »

Že decembra je Vingegaard vedel, kje bo ugnal Pogačarja

Delo 20.07.2023
Danec Jonas Vingegaard je slovenskega tekmeca Tadeja Pogačarja premagal z eno od najboljših predstav v kolesarski zgodovini. V nadaljevanju preberite: Če v naslednjih dveh dneh ne bo prišlo do prave kolesarske revolucije, se bo v nedeljo v Parizu… »

V igri mačke z mišjo je zmagala miš

Delo 20.07.2023
Glavnina se je 100 kilometrov igrala s tremi ubežniki, potem pa, ko se je ubežnikom pridružil četrti kolesar, je vrag odnesel šalo. Etapa za grickanje nohtov! Današnja ravninska etapa naj bi bila po vseh predvidevanjih še šesti sprinterski… »

Asgreen po dnevu v begu do velike etapne zmage, sprinterske ekipe praznih rok

SiolNET 20.07.2023
28-letni Danec Kasper Asgreen (Soudal - Quick Step) je veliki zmagovalec 18. etape Toura od Moutiersa do Bourg-en-Bressa, ki jo je preživel v ubežni skupini. Sredina kraljevska etapa je dodobra zdelala karavano, zato je današnja etapa z le dvema… »

Ubežniki so prehiteli glavnino za nekaj metrov, Asgreen veliki zmagovalec!

RTV Slovenija 20.07.2023
Ob koncu 18. etape Dirke po Franciji se je na koncu pričakoval ciljni sprint. Tega smo tudi videli, a namesto najboljših sprinterjev so se za etapno zmago udarili ubežniki, med katerimi je ciljno črto prvi prečkal Danec Kasper Asgreen. Večji del… »

Ubežniki s skupnimi močmi ukanili glavnino, sprinterji so se ušteli

Zurnal24 20.07.2023
Trojica ubežnikov je v nadvse razburljivem zaključku 18. etape dirke po Franciji za nekaj metrov premagala glavnino. Etapne zmage se je presenetljivo veselil Kasper Asgreen (Soudal-Quick Step). Danec Kasper Asgreen (Soudal-Quick Step) je zmagovalec 18… »

Namesto v Pariz je odkolesaril v porodnišnico

Delo 20.07.2023
Belgijec Wout Van Aert je pred začetkom 18. etape zapustil dirko po Franciji, ker njegova žena Sarah pričakuje njunega drugega otroka. Vodilni kolesar na dirki Tour de France Jonas Vingegaard bo v preostalih etapah dirkal brez pomembnega pomočnika… »

Šprinterji potegnili kratko, slavil nepričakovani ubežnik

Delo 20.07.2023
Danec Kasper Asgreen (Soudal-Quick Step) je zmagovalec 18. etape kolesarske dirke po Franciji. Jutri etapa pisana na kožo Mateju Mohoriču. Danec Kasper Asgreen (Soudal-Quick Step) je zmagovalec 18. etape kolesarske dirke po Franciji. Na trasi od… »

Dovolj ima! Zvesti pomočnik Vingegaarda zapušča Tour

Zurnal24 20.07.2023
Očitno so v ekipi Jumbo-Visma prišli do ugotovitve, da ima Jonas Vingegaard dovolj prednosti za miren zaključek Toura, tako so dovolili, da dirko po Franciji zapusti Dančev pomočnik Wout van Aert. Vodilni kolesar na Tour de Franceu Jones Vingegaard… »

Vingegaard znova na zatožni klopi: Čist sem

SiolNET 20.07.2023
Jonas Vingegaard je na letošnji Dirki po Franciji pokazal veliko prevlado in rumeno majico v Parizu mu lahko zdaj vzame le še velikanski čudež. Tudi na sredini kraljevski etapi danski kolesar ni pokazal niti najmanjše ranljivosti, po koncu etape pa… »

Šokantne pol ure resnice in srce parajoči dan na Lozu odločila Tour

RTV Slovenija 20.07.2023
Kar je skozi vsa prva dva dramatična tedna epskega dvoboja ponavljal Jonas Vingegaard, se je uresničilo. Toura 2023 niso odločale (bonifikacijske) sekunde, temveč minute. Še vedno drugi Tadej Pogačar se zdaj bori sam s seboj, da pride do Pariza… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem