Povezane novice

Poseben mejnik za Tadeja Pogačarja, ki je danes že stotič oblekel prestižno majico #video

SiolNET 20.07.2023
Tadej Pogačar se je po brutalni sredini etapi, v kateri je močno zaostal za svojim glavnim tekmecem Jonasom Vingegaardom, danes počutil bolje. "Upam, da bo jutri bolje, v soboto pa še bolje," je povedal po etapi in dodal, da je bil start etape precej… »

Pogačar je utrujen, ne bolan, in ne bo odstopil

Delo 20.07.2023
Šef kolesarske ekipe UAE Team Emirates Mauro Gianetti o počutju slovenskega asa po težavah v sredini etapi. Direktor kolesarske ekipe UAE Team Emirates Mauro Gianetti je pred četrtkovo etapo Toura povedal, da se prvi zvezdnik ekipe Tadej Pogačar po… »

Šef UAE zavrnil namigovanja o Pogačarju: "Ne, Tadej ni ..."

Zurnal24 20.07.2023
Šef kolesarske ekipe UAE Team Emirates je spregovoril o vzrokih za boleč poraz Tadeja Pogačarja v ključni etapi dirke po Francije in javnosti nalil čistega vina o stanju svojega varovanca. Direktor kolesarske ekipe UAE Team Emirates Mauro Gianetti je… »

Šef Team Emirates Gianetti: Dejstvo je, da Tadej ni imel optimalnih priprav

Dnevnik 20.07.2023
Direktor kolesarske ekipe UAE Team Emirates Mauro Gianetti je pred današnjo etapo Toura povedal, da se prvi zvezdnik ekipe Tadej Pogačar po težavah na kraljevski etapi danes počuti bolje. Predvsem je utrujen, saj ni imel optimalnih priprav, je… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem