Povezane novice

"S tem ukrepom bi imeli milijon in pol pripadnikov ruskih oboroženih sil" #vŽivo

SiolNET 21.07.2023
Ruski predsednik Vladimir Putin je danes med sestankom sveta za nacionalno varnost v Kremlju aktualno ukrajinsko protiofenzivo označil za neuspeh. Kot je poudaril v televizijskem prenosu, ta navkljub "enormnim vlaganjem" Zahoda za zdaj ni dala… »

Ukrajinske sile že uporabljajo ameriške kasetne bombe

Dnevnik 21.07.2023
ZDA so Ukrajini že dobavile kasetne bombe, ki so jih ukrajinske sile začele uporabljati, je sporočila Bela hiša. Ukrajinske sile so jih začele uporabljati v zadnjem tednu, je v četrtek izjavil tiskovni predstavnik ameriškega Sveta za nacionalno… »

Ruska vojska izvedla vojaško vajo v Črnem morju in obstreljevala Odeso

RTV Slovenija 21.07.2023
Ruska mornarica je v Črnem morju izvedla vojaško vajo s pravim strelivom, je sporočilo rusko obrambno ministrstvo. Ob tem so ruske sile po navedbah ukrajinskih oblasti znova obstreljevale pristaniško mesto Odesa, pri čemer sta bila ranjena dva… »

Ukrajina / Po navedbah Bele hiše že uporabljajo ameriške kasetne bombe

Mladina 21.07.2023
Ameriški predsednik Joe Biden je v intervjuju, ki ga je v začetku julija predvajala televizija CNN, dejal, da je glede dobave tega orožja Ukrajini sprejel "zelo težko odločitev" ZDA so Ukrajini že dobavile kasetne bombe, ki so jih ukrajinske sile… »

Direktor Cie pričakuje, da se bo Putin maščeval Prigožinu

Delo 21.07.2023
Kratkotrajni upor skupine Wagner konec junija naj bi razkril pomanjkljivosti Putinove strukture moči. Ruski predsednik Vladimir Putin poskuša pridobiti čas, da bi ugotovil, kako bo obračunal z vodjo vojaške skupine Wagner Jevgenijem Prigožinom, je v… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem