Povezane novice

GOSPODARSTVENIKI VEČ KOT OČITNO PROTI VLADI: "Ob takih pogojih naše gospodarstvo ne more biti konkurenčno"

Regional 21.07.2023
Reprezentativne delodajalske organizacije zaradi neenakovredne vloge izstopajo iz Ekonomsko-socialnega sveta (ESS), je na skupni novinarski konferenci delodajalcev dejal predsednik Združenja delodajalcev Slovenije Marjan Trobiš. Kot je navedel, pri… »

Delodajalci izstopili iz ESS

Dnevnik 21.07.2023
Reprezentativne delodajalske organizacije zaradi neenakovredne vloge izstopajo iz ekonomsko-socialnega sveta (ESS), je na skupni novinarski konferenci delodajalcev dejal predsednik Združenja delodajalcev Slovenije Marjan Trobiš. Kot je navedel, pri… »

Mati več let opozarjala, da je oče odvisnik

Delo 21.07.2023
Policija primer še preiskuje, CSD trdi, da do maja o šestletniku niso prejeli nobene informacije, ki bi zahtevala ukrepanje. Oče šestletnega dečka iz slovenske Istre, ki je bil po vrnitvi z obiska pri očetu na toksikološkem testu pozitiven na… »

Mesec / »Izstop delodajalcev je taktična poteza za blokado sprememb«

Mladina 21.07.2023
Delodajalci izstopajo iz Ekonomsko-socialnega sveta. Minister za delo Luka Mesec izstop delodajalcev iz Ekonomsko-socialnega sveta (ESS) razume kot taktično potezo, s katero najverjetneje želijo ustaviti spremembe na področjih dolgotrajne oskrbe in… »

Delodajalci začasno izstopajo iz ESS-ja. Mesec: Gre za taktično blokado sprememb.

RTV Slovenija 21.07.2023
Delodajalske organizacije vladi očitajo kršenje socialnega dialoga in opozarjajo na neenakovreden položaj, zato začasno izstopajo iz ESS-ja. "V takem težkem okolju ne moremo in niti ne želimo sodelovati, ker imamo samo vlogo statista," je dejal… »

Mesec glede 6-letnika na kokainu čaka odgovore in napoveduje ostre ukrepe

Necenzurirano 21.07.2023
V zadnjih tednih smo imeli v Sloveniji dva tragična primera, po besedah ministra povsem nesprejemljiva za slovensko družbo. Minister za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti Luka Mesec napoveduje "ostre ukrepe" v primeru 6-letnega dečka iz… »

VARUH ZAHTEVA POJASNILA OD CSD PIRAN: Minister Luka Mesec bo ostro ukrepal, "tukaj ne bo nobene milosti ali pardona"

Regional 21.07.2023
Varuh človekovih pravic je Center za socialno delo (CSD) Piran pozval k razjasnitvi okoliščin v zvezi s primerom šestletnega dečka, ki je bil na toksikološkem testu pozitiven na prepovedane droge. Od odgovornih na piranskem CSD pa pričakuje tudi… »

Mesec: To je nesprejemljivo za celotno družbo in se ne sme več ponoviti #video

SiolNET 21.07.2023
Na novinarski konferenci je minister za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti Luka Mesec spregovoril o izstopu delodajalcev pri dialogu z vlado, poudaril je, da se vsebinsko razhajajo predvsem pri vprašanju dolgotrajne oskrbe. Dotaknil pa se… »

Mesec o primeru šestletnega dečka: "Ukrepali bomo ostro"

Zurnal24 21.07.2023
Minister za delo Luka Mesec se je ostro odzval na informacije, da je bil šestletnik iz slovenske Istre pozitiven na kokain. Napovedal je ostro ukrepanje, ko bodo znani izsledki nadzora socialne inšpekcije, ki trenutno poteka na pristojnem centru za… »

Minister Mesec: Gre za taktično potezo delodajalcev

Necenzurirano 21.07.2023
Gospodarstveniki so za danes sklicali novinarsko konferenco, na kateri so znova opozorili, da vlada krši pravila socialnega dialoga in da pri pripravi zakonodaje ni nobenega sodelovanja. Naznanili so tudi, da začasno izstopajo iz Ekonomsko-socialnega… »

Delodajalci izstopajo iz ESS

Delo 21.07.2023
Ministrstva socialni dialog pretvarjajo v socialni monolog, pravijo delodajalci in dodajajo, da ne želijo le vloge statista. Delodajalske organizacije, GZS, vodi jo Tibor Šimonka, OZS, Blaž Cvar, in TZS, Mariča Lah, izstopajo iz Ekonomsko socialnega… »

Delodajalci izstopajo iz ESS: V takem okolju ne moremo niti ne želimo sodelovati!

Nova 24TV 21.07.2023
Predsednik Združenja delodajalcev Slovenije Marjan Trobiš (Foto: STA) Potem ko so delodajalci dlje časa kritično opozarjali, da Golobova vlada povsem ignorira pravila Ekonomsko-socialnega sveta (ESS), je predsednik Združenja delodajalcev Slovenije… »

Delodajalci potegnili radikalno potezo

Zurnal24 21.07.2023
Reprezentativne delodajalske organizacije zaradi neenakovredne vloge izstopajo iz Ekonomsko-socialnega sveta (ESS). To je na skupni novinarski konferenci delodajalcev povedal predsednik Združenja delodajalcev Slovenije Marjan Trobiš. Kot je navedel, pri… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem