Povezane novice

Trpel kot žival, na koncu pa akrobatsko mimo Asgreena

RTV Slovenija 21.07.2023
Na prelazu Loze ga je bilo sram pred slovenskimi navijači, tudi danes bi med etapo najraje obupal, a prišlo je plačilo za trud. Matej Mohorič je v Polignyju slavil izjemno etapno zmago na Touru, sprint je bil inteligenten in milimetrsko natančno… »

Mohoričev zmagoviti potisk kolesa

Dnevnik 21.07.2023
Slovenski kolesar Matej Mohorič (Bahrain-Victorious) je v fotofinišu premagal četrtkovega zmagovalca etape Kasperja Asgreena (Soudal-Quick Step) in prišel do svoje tretje etapne zmage na dirki po Franciji. »Na spomladanskih dirkah sem bil odlično… »

Tako sta se po etapi pozdravila Mohorič in Pogačar

Zurnal24 21.07.2023
Tadej Pogačar je prisrčno čestital Mateju Mohoriču. Matej Mohorič je v 19. etapi za nekaj centimetrov premagal Kasperja Asgreena in se tako veselil zelo čustvene zmage na dirki po Franciji. Slovenski as je dobil sprint trojice ubežnikov, ki so… »

Slovenskega junaka preplavila čustva: "Očitno je Gino iz nebes hotel, da danes zmagam"

SiolNET 21.07.2023
Mateja Mohoriča, slovenskega junaka še ene izjemno zahtevne etape letošnje Dirke po Franciji, so po zmagi, njegovi tretji na dirki vseh dirk, preplavila čustva. "Kolesarstvo je izjemno krut šport, pred dnevi sem trpel kot žival in komaj ujel… »

Matej Mohorič po napetem sprintu do etapne zmage!

SiolNET 21.07.2023
Matej Mohorič (Bahrain Victorious) je zmagovalec 19. etape 110. Dirke po Franciji! Zaključek 172,5 kilometra dolge etape od Morains-en-Montagna do Polignyja ne bi mogel biti bolj napet, Mohorič je za vsega nekaj centimetrov ugnal Danca Kasperja… »

Mohorič po fotofinišu zmagovalec 19. etape, Mezgec sedmi

Gorenjski glas 21.07.2023
Dijon – Slovenski as Matej Mohorič (Bahrain Victorious) je zmagovalec 19. etape kolesarske dirke po Franciji. Na trasi od Moirans-en-Montagna do Polignyja (172,8 km) je po fotofinišu slavil iz ubežne skupine pred Dancem Kasperjem Asgreenom in… »

"Očitno je Gino z nebes želel, da danes zmagam jaz"

Zurnal24 21.07.2023
Mohorič po fotofinišu zmagovalec 19. etape, Mezgec sedmi. Slovenski as Matej Mohorič (Bahrain Victorious) je zmagovalec 19. etape kolesarske dirke po Franciji. Na trasi od Moirans-en-Montagna do Polignyja (172,8 km) je po fotofinišu slavil iz ubežne… »

NOR ZAKLJUČEK ETAPE, MOHORIČ PO FOTOFINIŠU ZMAGOVALEC: Ni mogel zadrževati solz sreče! (FOTO, VIDEO)

Regional 21.07.2023
Slovenski as Matej Mohorič (Bahrain Victorious) je zmagovalec 19. etape kolesarske dirke po Franciji. Na trasi od Moirans-en-Montagna do Polignyja (172,8 km) je po fotofinišu slavil iz ubežne skupine pred Dancem Kasperjem Asgreenom in Avstralcem Benom… »

O drugi slovenski zmagi na tem Touru odločil fotofiniš

Zurnal24 21.07.2023
Devetnajsta etapa Toura se je končala z zmago Mateja Mohoriča. Mateju Mohoriču se je v 19. etapi dirke po Franciji uspelo prebiti med ubežnike, ob zadnjem vzponu pa je skupaj s Kasperjem Asgreenom, ki je etapno zmago slavil v četrtek, in Benom… »

Tako čustveno je Mohorič doživel zmago

Zurnal24 21.07.2023
Matej Mohorič je prišel do svoje tretje zmage na Touru. Slovenski kolesarski as Matej Mohorič je prišel do druge slovenske etapne zmage na letošnjem Touru, svoje tretje na največji tritedenski dirki na svetu. Tokrat se je v zadnjih metrih uspel… »

Na neverjetni etapi zmagal neverjetni Matej Mohorič

Delo 21.07.2023
Matej Mohorič je zmagovalec 19. etape! Šele po fotofinišu je ugnal Asgreena! Etapa, ki se je bomo še dolgo, dolgo spominjali. Seveda zaradi zmage Mateja Mohoriča in zaradi neverjetno hitre etape, čeprav so jo uvrstili med hribovske. Hribovita 19… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem