Povezane novice

SIRENA V NOVI GORICI NAZNANILA PREKLIC NEVARNOSTI: Bomba je deaktivirana, potrebovali so manj kot uro (FOTO, VIDEO)

Regional 23.07.2023
Z odvitjem vžigalnikov so v Novi Gorici onesposobili neeksplodirano letalsko bombo. 30-sekundna sirena je naznanila preklic nevarnosti. Javni del intervencije onesposobitve letalske bombe je tako končan. Predstavniki pristojnih služb, ki so sodelovale… »

Deaktivacija bombe: V treh mesecih jo bodo uničili

Dnevnik 23.07.2023
Povsem brez težav je potekala današnja onesposobitev 250-kilogramske letalske bombe iz druge svetovne vojne. Pirotehnikoma je uspelo varno odstraniti oba mehanska vžigalnika. Bombo bodo na Trnovski planoti v roku treh mesecev uničili. Za nekaj ur je… »

V Novi Gorici deaktivirali neeksplodirano letalsko bombo #foto

SiolNET 23.07.2023
V Novi Gorici so danes dopoldne deaktivirali v ponedeljek najdeno letalsko bombo ob železniški postaji. Akcija je potekala usklajeno tudi na italijanski strani državne meje, saj je neeksplodirana letalska bomba angleške izdelave iz druge svetovne… »

"OPRAVILI SO VRHUNSKO DELO": Poglejte si, kako je potekala deaktivacija bombe (FOTO, VIDEO)

Regional 23.07.2023
Po uspešni odstranitvi dveh mehaničnih vžigalnikov so sedaj nenevarno letalsko bombo že prepeljali v začasno skladišče, kjer bo počakala na uničenje. Slednjega naj bi izvedli v roku treh mesecev. Pirotehnikoma Aljažu Lebanu in Benjaminu… »

Uspešno izvedena onesposobitev letalske bombe #foto

Goriški portal 23.07.2023
PODOBNI ČLANKI PRIKAŽI VEČ ČLANKOV TEGA AVTORJA ANKETA NOVA GORICA OD TU IN TAM. V Novi Gorici je danes potekala onesposobitev letalske bombe angleške izdelave iz druge svetovne vojne, ki so jo v ponedeljek našli v bližini železniške postaje, tik… »

Pirotehnika uspešno odvila oba vžigalnika in dezaktivirala bombo

RTV Slovenija 23.07.2023
V Novi Gorici se je oglasila sirena, ki je oznanila konec uspešne dezaktivacije neeksplodirane letalske bombe, tako da se lahko prebivalci vrnejo na svoje domove. Bombo so v ponedeljek našli blizu železniške postaje. Javni del intervencije… »

Akcija končana, junaka dneva pirotehnika Aljaž Leban in Benjamin Kreševec

Delo 23.07.2023
Sodelovalo je nekaj več kot 150 ljudi iz različnih služb, ki so poskrbeli za zapore cest in območja ter tudi pregledali območje. Pirotehnika Aljaž Leban in Benjamin Kreševec sta z odvitjem dveh mehanskih vžigalnikov deaktivirala neeksplodirano… »

Deaktivirali letalsko bombo v Novi Gorici

Zurnal24 23.07.2023
Evakuacija je potekala od 7. ure dalje, prebivalci pa so bili obveščeni s posebnimi letaki, ki so jih prejeli v nabiralnike. V Novi Gorici so danes deaktivirali v ponedeljek najdeno letalsko bombo ob železniški postaji. Akcija je potekala usklajeno… »

FOTO in VIDEO: V Novi Gorici še drugič zatulila sirena, pirotehnika Benjamin in Aljaž sta bila uspešna!

Necenzurirano 23.07.2023
V Novi Gorici je današnji dan posvečen letalski bombi. V skladu z načrti se je ob 7. uri začela evakuacija prebivalcev, z onesposabljanjem bombe so pričeli ob 10. uri, intervencija pa je bila končana že pred 11. uro. Prebivalcem ni ostalo… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem