Povezane novice

POSLEDICE ZADNJIH NEURIJ, KJE JE BILO NAJHUJE: Ponekod sprožili sireno za splošno nevarnost, odtrgalo je več mostov (FOTO…

Regional 23.07.2023
Zadnje neurje je veliko preglavic povzročilo na Štajerskem in Koroškem. V občinah Slovenske Konjice, Dobrna in Vojnik so nastali zemeljski plazovi in hudourniki, zaprtih je več cest. V preteklih dneh je našo državo prečkalo več nevihtnih celic… »

Še vedno zaprtih več cest, v nekaterih občinah morajo prekuhavati vodo

Delo 23.07.2023
Gasilci iz več kot stotih enot so spet odstranjevali drevesa in prekrivali odkrite strehe, prečrpavali meteorno vodo ter čistili prepuste ob voziščih. Včerajšnje neurje je veliko preglavic povzročilo na Štajerskem in Koroškem. V občinah… »

Po neurjih zaprtih več cest, ponekod obvezno prekuhavanje vode

RTV Slovenija 23.07.2023
Sobotno popoldansko neurje je največ težav povzročilo na Štajerskem in Koroškem. V občinah Slovenske Konjice, Dobrna in Vojnik so nastali zemeljski plazovi in hudourniki, zaprtih je več cest. V soboto pozno popoldne je območje občin Dobrna in… »

Zaprtih več cest

SiolNET 23.07.2023
Zadnje neurje je veliko preglavic povzročilo na Štajerskem in Koroškem. V občinah Slovenske Konjice, Dobrna in Vojnik so nastali zemeljski plazovi in hudourniki, zaprtih je več cest, so sporočili iz prometnoinformacijskega centra. V soboto pozno… »

Pozor: Po nevihtah nastali plazovi in hudourniki, zaprtih več cest

Zurnal24 23.07.2023
Poplave, plazovi, podrta drevesa ... Zadnje neurje je veliko preglavic povzročilo na Štajerskem in Koroškem. V občinah Slovenske Konjice, Dobrna in Vojnik so nastali zemeljski plazovi in hudourniki, zaprtih je več cest. Železniška proga Slovenska… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem