Povezane novice

Ameriški vojaški inštitut: Ukrajinska "ognjena pest" uničuje rusko vojsko

SiolNET 23.07.2023
Ukrajinci so po navedbah ameriškega Inštituta za vojne študije (ISW) z Zahoda dobavljeno topniško in raketometno orožje oblikovali v nekakšno "ognjeno pest". Z njo naj bi učinkovito uničevali rusko logistiko, med drugim skladišča orožja… »

Po napadih na Odeso Ukrajina grozi z maščevanjem

Dnevnik 23.07.2023
Po zadnjih ruskih napadih na Odeso v noči s sobote na nedeljo je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski napovedal, da se bo Ukrajina maščevala za napade “ruskih teroristov”. Ruske sile že od ponedeljka, ko je Moskva napovedala odstop od… »

VIDEO: Rusi v Odesi raketirali zgodovinsko katedralo, ki jo je uničil že Stalin?

Necenzurirano 23.07.2023
Ruske sile so ponoči nad ukrajinsko pristaniško mesto Odesa znova poslale rakete. V napadih sta umrli dve osebi, najmanj 22 je ranjenih. Ruske rakete naj bi med drugim zadele zgodovinsko zgradbo, leta 1794 zgrajeno pravoslavno katedralo, ki je le ena od… »

V ruskem napadu na Odeso dva mrtva; Putin: Ukrajinska protiofenziva je spodletela

Dnevnik 23.07.2023
Ruske sile so ponoči znova obstreljevale ukrajinsko pristaniško mesto Odesa ob Črnem morju, ki je pomembno tranzitno vozlišče za izvoz žita iz Ukrajine. V napadih sta umrli dve osebi, najmanj 22 je ranjenih. V ruskem mestu Sankt Petersburg sta se… »

Putin na srečanju z Lukašenkom: Ukrajinska protiofenziva je spodletela

RTV Slovenija 23.07.2023
Ruski predsednik Vladimir Putin je na srečanju z beloruskim kolegom Aleksandrom Lukašenkom v Sankt Peterburgu svojemu tesnemu zavezniku dejal, da je Ukrajini s svojo protiofenzivo "spodletelo". "Nobene protiofenzive ni," je dejal Lukašenko. Putin pa mu… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem