Povezane novice

Rekordna zmaga Red Bulla, Hamilton: Žal mi je. Zas*** sem!

SiolNET 23.07.2023
Kvalifikacije na Hungaroringu so nakazale, da bo morda Red Bull prvič letos premagan. Kako smo se zmotili! Max Verstappen (Red Bull) je na 11. dirki sezone zmagal še devetič. To je rekordna 12. zaporedna zmaga Red Bulla. Že v prvem zavoju je aktualni… »

Verstappen z zanesljivo zmago v Budimpešti utrdil skupno vodstvo

RTV Slovenija 23.07.2023
Nizozemec Max Verstappen (Red Bull) je zmagovalec dirke svetovnega prvenstva formule 1 v Budimpešti. Red Bull je z 12. zaporedno zmago postavil nov rekord za moštva v formuli 1. Drugo mesto je na Madžarskem osvojil Britanec Lando Norris (Mclaren)… »

Odlični Max Verstappen ​nepremagljiv tudi v Budimpešti

Delo 23.07.2023
Nizozemski zvezdnik Max Verstappen (Red Bull) je zmagovalec dirke svetovnega prvenstva formule 1 v Budimpešti. Nizozemec Max Verstappen (Red Bull) je zmagovalec dirke svetovnega prvenstva formule 1 v Budimpešti. Z novo zmago na 11. postaji sezone je… »

Krive so Pirellijeve pnevmatike

SiolNET 23.07.2023
Lewis Hamilton (Mercedes) na prvem štartnem položaju, pred zmagovalcem osmih letošnjih dirk Maxom Verstappnom (Red Bull). Oba dirkača McLarna v drugi vrsti. Fernando Alonso (Aston Martin) šele na osmem štartnem položaju, tudi za obema dirkalnikoma… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem