Povezane novice

Vingegaard van Aerta počastil s posebnim darilom

SiolNET 24.07.2023
Danski kolesar Jonas Vingegaard, ki je v nedeljo skupaj s svojim moštvom Jumbo-Visma proslavil zmago na Dirki po Franciji, ob slavju ni pozabil niti na Wouta van Aerta, ki ga je danes obiskal v Belgiji in mu predal prav posebno darilo. Sportal Wout van… »

Primož Čerin: Rogliču bi koristila menjava ekipe, da bi osvojil Dirko po Franciji

RTV Slovenija 24.07.2023
Jonas Vingegaard se je utrdil v vlogi prvega aduta ekipe Jumbo Visma na Dirki po Franciji. Danec je zmagal s krepko prednostjo, sedem minut in pol zadaj je bil Tadej Pogačar, vsi drugi pa so zaostali več kot deset minut. Kaj to pomeni za Primoža… »

"Vingegaard se je obnašal kot prestrašena podlasica"

Zurnal24 24.07.2023
Kontroverzni belgijski kolesarski poznavalec je presenetil s svojo kritiko na račun novega/starega zmagovalca dirke po Franciji. Jonas Vingegaard (Jumbo-Visma) je še drugič zapored osvojil prestižno kolesarsko dirko po Franciji, kjer je po dveh tednih… »

Na tarči

SiolNET 24.07.2023
Pri nizozemskem moštvu Jumbo-Visma imajo v svojih vrstah kolesarje z zanimivo preteklostjo. Primož Roglič je bil pred desetletjem še smučarski skakalec, novi oziroma stari junak Dirke po Franciji, Danec Jonas Vingegaard, pa je šele pred petimi leti… »

Jonas Vingegaard, vnovič zmagovalec dirke po Franciji: Premočan za tehnologijo

Dnevnik 24.07.2023
Danski kolesarski as Jonas Vingegaard je z izjemnimi vožnjami v zadnjem tednu dirke po Franciji še drugič zapored v Pariz pripeljal v rumenem. Ko je Jonas Vingegaard (Jumbo-Visma) lani prvič premagal Tadeja Pogačarja, je bila za vse ljubitelje… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem