Povezane novice

Za posledicami nesreče pri Destrniku umrl tudi 18-letni sopotnik

RTV Slovenija 24.07.2023
Za posledicami prometne nesreče, ki se je v nedeljo dopoldne zgodila pri Destrniku, je umrl tudi 18-letni sopotnik. 19-letni voznik je umrl že v nedeljo na kraju nesreče. Nesreča se je zgodila v nedeljo malo pred 9.50 na regionalni cesti od Lenarta… »

Novo o tragediji na Štajerskem: Življenje izgubil tudi 18-letnik

Zurnal24 24.07.2023
Umrla 19-letni voznik in 18-letni sopotnik. Kot smo poročali včeraj, je 19-letni voznik s sopotnikom vozil po regionalni cesti od Lenarta proti Ptuju, ko je z vozilom zapeljal po nabrežini izven vozišča in trčil. Pri tem je voznik na kraju izgubil… »

Tragedija pri Destrniku: Velika žalost, ugasnilo še življenje 18-letnika

Necenzurirano 24.07.2023
Včerajšnja huda prometna nesreča pri Destrniku je tako vzela dve mladi življenji. Kot so namreč danes sporočili mariborski policisti, je v bolnišnici umrl tudi 18-letni fant. Kot smo že poročali, je včeraj malo pred 10. uro v naselju Janežovski… »

Po hudi nesreči v okolici Destrnika umrl še 18-letni sopotnik

SiolNET 24.07.2023
V nedeljo smo poročali o hudi prometni nesreči v okolici Destrnika, v kateri je življenje izgubil 19-letni voznik, 18-letni sopotnik pa je bil huje poškodovan. S Policijske uprave Maribor so danes sporočili, da je tudi 18-letnik podlegel poškodbam… »

Kruta usoda: Voznik Dacie tudi sam izgubil otroka v nesreči

Zurnal24 24.07.2023
Na plano so prišle nove informacije o tragični nesreči, v kateri je življenje izgubil komaj dveletni deček iz Poljske. Nedavno smo poročali o hudi tragediji, ki se je pripetila na Hrvaški, kjer je umrl komaj dveletni otrok. Sedaj v javnost… »

TRAGIČNE VESTI IZ HRVAŠKE ISTRE: V različnih nesrečah umrla dva otroka

Regional 24.07.2023
V reški bolnišnici je umrl otrok, ki je bil v soboto zvečer huje poškodovan v nesreči v Pulju. To je danes že druga smrt otroka zaradi prometne nesreče. Umrl je namreč tudi otrok, ki se je včeraj zvečer huje poškodoval, ko je vanj na Brionih… »

Tragedija na Brionih: Umrl dveletni otrok

Zurnal24 24.07.2023
Poškodovano žensko in otroka iz Poljske so oskrbeli v puljski bolnišnici, zjutraj pa so policisti prejeli obvestilo, da je otrok umrl. V prometni nesreči, ki se je v nedeljo zvečer zgodila na Brionih je umrl dveletni otrok. Po besedah ​​tiskovne… »

HUDA NESREČA V ISTRI: V bolnišnici umrl dveletni otrok

Regional 24.07.2023
V nesreči, ki se je zgodila v nedeljo okoli 19.30 na Brionih, se je v trčenju huje poškodoval otrok. Policija je nato sporočila, da je umrl v puljski bolnišnici. Dveletni otrok, ki ga je v nedeljo zvečer na Brionih zbil avtomobil, je zaradi hudih… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem