Povezane novice

Slovenci na koncu vendarle strli Kitajce

RTV Slovenija 25.07.2023
Slovenska moška košarkarska reprezentanca je v Celju odigrala prvo od sedmih pripravljalnih tekem za svetovno prvenstvo. Izbrano vrsto Kitajske je premagala s 75:73. Reprezentanca je priprave začela prejšnji teden v Celju in Laškem, po uvodni tekmi… »

Slovenci po pravi drami uspešno prestali prvi preizkus

SiolNET 25.07.2023
Slovenska košarkarska reprezentanca je v Celju dobila svojo prvo pripravljalno tekmo na svetovno prvenstvo, ki bo konec avgusta in v začetku septembra na Japonskem, v Indoneziji in na Filipinih. Izbranci selektorja Aleksandra Sekulića so v dvorani… »

Slovenci po hudem boju vendarle strli odpor Kitajcev

Delo 25.07.2023
Klemen Prepelič je prispeval levji delež k zmagi naše košarkarske reprezentance v uvodni pripravljalni tekmi za bližnje svetovno prvenstvo. Slovenska moška košarkarska reprezentanca je uspešno štartala v zaključne priprave za svetovno prvenstvo… »

Posebna "prošnja" Dallasa glede Dončića in njegove teže?

SiolNET 25.07.2023
Medtem ko slovensko reprezentanco čaka prva pripravljalna tekma pred letošnjim svetovnim prvenstvom, pa je čez lužo znova ogromno govora o Luki Dončiću in Dallas Mavericks. Tokrat sta bila spet na tapeti fizična pripravljenost in videz Luke… »

Luki iz Dallasa sporočili posebno željo glede njegove teže

Zurnal24 25.07.2023
Pri ekipi Dallas Mavericks naj bi si želeli, da njihov prvi zvezdnik pred začetkom nove sezone izgubi nekaj kilogramov. Potem ko različni profili na socialnih omrežjih NBA ekipe Dallas Mavericks iz dneva v dan s ponosom objavljajo posnetke, kako je… »

Danes prvi test za naše košarkarje

Zurnal24 25.07.2023
Košarkarji s prvo prijateljsko tekmo začenjajo pot do SP 2023. Slovenska moška košarkarska reprezentanca se že pripravlja na nastope na največjem letošnjem tekmovanju, svetovnem prvenstvu v Aziji konec avgusta in v začetku septembra. Izbranci… »

Posebna odločitev, o kateri ne želi razmišljati

SiolNET 25.07.2023
Ena od glavnih dilem slovenskega selektorja Aleksandra Sekulića pred začetkom letošnjega svetovnega prvenstva je zagotovo ta, komu bo pripadla vloga naturaliziranega košarkarja. Miku Tobeyju ali Jordanu Morganu? Medtem ko Tobeyja še ni v Sloveniji… »

Kitajska prvi pravi test

Dnevnik 25.07.2023
Slovenska moška članska košarkarska reprezentanca bo prvi cikel priprav v Celju zaključila danes ob 20.30 s tekmo proti Kitajski, na kateri ne bo Luke Dončića, Vlatka Čančarja in Mika Tobeyja, ki se bodo moštvu priključili v naslednjih dneh… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem