Povezane novice

Bešič Loredan še ni sporočil, ali bo prevzel mandat nadomestnega poslanca

Mladina 25.07.2023
Te možnosti ne želi komentirati. Državna volilna komisija (DVK) od nekdanjega ministra za zdravje Danijela Bešiča Loredana še vedno ni prejela odgovora, ali bo po odhodu z vrha zdravstvenega resorja prevzel mandat nadomestnega poslanca. Bešič… »

Bešič Loredan še vedno ni prevzel pošte DVK-ja, na komisiji takšnega primera še niso imeli

RTV Slovenija 25.07.2023
Državna volilna komisija od nekdanjega ministra za zdravje Danijela Bešiča Loredana še vedno ni prejela odgovora, ali bo po odhodu z vrha zdravstvenega resorja prevzel mandat nadomestnega poslanca. Bešič Loredan pošte še ni prevzel. Odstopno… »

Bešič Loredan še ni sporočil, ali bo prevzel mandat nadomestnega poslanca

Dnevnik 25.07.2023
Državna volilna komisija (DVK) od nekdanjega ministra za zdravje Danijela Bešiča Loredana še vedno ni prejela odgovora, ali bo po odhodu z vrha zdravstvenega resorja prevzel mandat nadomestnega poslanca. Bešič Loredan pošte DVK še ni prevzel, ob… »

Danijel Bešič Loredan si je vzel daljši čas za razmislek

Delo 25.07.2023
Nekdanji minister še ni prevzel pošte od Državne volilne komisije. Tam takega primera, da morebitni kandidat za poslanca ne bi prevzel pošte, še niso imeli. V nadaljevanju preberite: V Gibanju Svoboda še nimajo informacije o tem, ali bo minister za… »

Danijel Bešič Loredan še razmišlja, kaj bo storil

SiolNET 25.07.2023
Po odstavitvi Danijela Bešiča Loredana z ministrskega položaja morebitni kandidat za poslanca še ni prevzel pošte od državne volilne komisije (DVK), kar se ni zgodilo še nikoli, je v ponedeljek poročalo Delo. Tudi v Gibanju Svoboda še nimajo… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem