Povezane novice

Na območju Dubrovnika gasilci ob pomoči dežja ukrotili požar

RTV Slovenija 26.07.2023
Požar v bližini Dubrovnika, ki se je v torek zvečer razširil zaradi orkanskega vetra, so s pomočjo dežja uspeli obvladati. Gasilci še naprej ostajajo previdni, saj je že v noči na četrtek napovedana burja. Požar na območju Župe Dubrovačke se… »

Gasilci s pomočjo dežja obvladali požar pri Dubrovniku

Delo 26.07.2023
Gasilci še naprej ostajajo previdni, saj je že v noči na četrtek napovedana burja, ki bi na območju Župe Dubrovačke lahko znova poslabšala razmere. Požar v bližini Dubrovnika, ki se je v torek zvečer razširil zaradi orkanskega vetra, so danes… »

Velik požar na Hrvaškem, slišijo se eksplozije

Zurnal24 26.07.2023
Požar je ponoči gasilo približno 130 gasilcev, letala za gašenje pa so se morala zaradi močnega vetra umakniti. Hrvaška gasilska zveza je zjutraj objavila fotografiji s pogorelega območja v Dubrovniku, kjer je včeraj popoldne izbruhnil požar, ki… »

ORKANSKI JUGO RAZŠIRIL POŽAR PRI DUBROVNIKU: Slišati naj bi bilo tudi eksplozije (FOTO, VIDEO)

Regional 26.07.2023
Na območju Dubrovnika se gasilci borijo z obsežnim požarom, ki se je v torek zvečer razširil zaradi orkanskega juga. Požar je ponoči gasilo približno 130 gasilcev, danes zjutraj pa jih je bilo na terenu 150. Prav tako sta bila na območje poslana… »

Na območju Dubrovnika se gasilci borijo z obsežnim požarom

Dnevnik 26.07.2023
Na območju Dubrovnika se gasilci borijo z obsežnim požarom, ki se je v torek zvečer razširil zaradi orkanskega juga. Požar je ponoči gasilo približno 130 gasilcev, letala za gašenje pa so se morala zaradi močnega vetra umakniti, poroča hrvaška… »

FOTO: V zaledju Dubrovnika gasilci pred ognjem obranili hiše

Necenzurirano 26.07.2023
Na območju Dubrovnika so se gasilci vso noč borili z ognjenimi zublji. Požar se je v torek zvečer hitro razširil zaradi orkanskega vetra, gasilci pa ga skušajo obvladati predvsem tam, kjer se bliža hišam. Gasilci so pred ognjenimi zublji uspeli… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem