Povezane novice

Za uvod proti Kitajski vse drugo kot prijateljska tekma

Dnevnik 26.07.2023
Slovenska moška članska reprezentanca je prvi teden priprav na evropsko prvenstvo v Celju zaključila s težko prigarano zmago. Prihodnji teden v razprodanih Stožicah proti Grčji. Slovenski košarkarski selektor Aleksander Sekulić se je po prvem… »

Slovenke že dobile sliko, čemu se morajo najbolj posvetiti

RTV Slovenija 26.07.2023
Slovenske odbojkarice v Mariboru in Hočah nadaljujejo priprave na evropsko prvenstvo, ki se bo 15. avgusta začelo v Italiji, Belgiji, Nemčiji in Estoniji. Pred začetkom turnirja jih čaka še šest pripravljalnih tekem. Slovenke so se na pripravah za… »

"To se nam ne bi smelo dogajati"

SiolNET 26.07.2023
Klemen Prepelič je bil na torkovi prvi pripravljalni tekmi na svetovno prvenstvo prvi mož slovenske košarkarske reprezentance ob zmagi nad Kitajsko (75:73). Ob tem mu je pripadla tudi velika čast, saj je ob tem opravljal vlogo kapetana. Sportal… »

Sekulić: Če smo nižji, moramo biti pa hitrejši, borbenejši in pokazati več želje

RTV Slovenija 26.07.2023
Prvi preizkus v pripravah za svetovno prvenstvo je za slovenskimi košarkarji. "To je le nek obris. Daleč od celote," je dejal Klemen Prepelič, ki je bil ob zmagi nad Kitajsko (75:73) z 20 točkami prvi strelec tekme. Azijski zmaji, ki jih zdaj vodi… »

Sekulić odrezal te tri igralce, znano tudi, kdaj se Sloveniji pridruži Dončić

Zurnal24 26.07.2023
Na prvi tekmi s Kitajsko še s precejšnjimi težavami, a slovenski košarkarji zadovoljni z doslej opravljenim. Prva pripravljalna tekma v Celju je v torek pomenila tekmovalno prekinitev uvodnega tedna priprav slovenskih košarkarjev pred svetovnim… »

Slovenski selektor sprejel težko odločitev in opravil rez

SiolNET 26.07.2023
Slovenski košarkarji so v torek v dvorani Zlatorog na svoji prvi pripravljalni tekmi pred vrhuncem letošnjega reprezentančnega poletja s 75:73 ugnali Kitajsko in tako s pozitivno noto končali prvi del priprav ter obkljukali epizodo v Laškem in Celju… »

Led je prebit, a skrbi velika luknja pod obročem

Delo 26.07.2023
Slovenska košarkarska reprezentanca je tekmo s Kitajsko resda dobila, a ni blestela. Poslavljajo se Mahkovic, Klavžar in Lapornik. Po dobrem tednu dni priprav je slovenska košarkarska izbrana vrsta dočakala prvi tekmovalni preizkus, v celjskem… »

DOBER ZAČETEK: Slovenci na prvi pripravljalni tekmi pred svetovnim prvenstvom premagali Kitajsko

Regional 26.07.2023
Slovenska moška košarkarska reprezentanca je na uvodni pripravljalni tekmi pred največjim letošnjim tekmovanjem, svetovnim prvenstvom v Aziji konec avgusta in v začetku septembra, včeraj v Celju premagali Kitajsko s 75:73 (17:17, 31:36, 47:54)… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem