Povezane novice

Pozivi k sprejetju interventnega zakona za odpravo škode v kmetijstvu

RTV Slovenija 26.07.2023
Neurja s točo, ki so po državi divjala v zadnjih dveh tednih, so po prvih grobih ocenah Kmetijsko-gozdarske zbornice (KGZS) povzročila škodo na približno 10.000 hektarjih kultur, poljščin, sadovnjakov in vinogradov. Predsednik vlade Robert Golob se… »

Golob s predstavniki kmetijskih organizacij o hitrejši pomoči po naravnih nesrečah

Mladina 26.07.2023
Premier je sodelujočim predstavil načrtovane spremembe zakona o odpravi posledic naravnih nesreč. Predsednik vlade Robert Golob se je skupaj s kmetijsko ministrico Ireno Šinko danes srečal s predstavniki osrednjih kmetijskih organizacij. Spričo niza… »

Golob se je srečal s predstavniki kmetijskih organizacij

SiolNET 26.07.2023
Predsednik vlade Robert Golob se je skupaj s kmetijsko ministrico Ireno Šinko danes srečal s predstavniki osrednjih kmetijskih organizacij. Zaradi niza hudih neurij v zadnjih dneh, ki so po državi povzročila obsežno škodo tudi v kmetijstvu, je… »

Golob s predstavniki kmetijskih organizacij o hitrejši pomoči po naravnih nesrečah

Dnevnik 26.07.2023
Predsednik vlade Robert Golob se je skupaj s kmetijsko ministrico Ireno Šinko danes srečal s predstavniki osrednjih kmetijskih organizacij. Spričo niza hudih neurij v zadnjih dneh, ki so po državi povzročila obsežno škodo tudi v kmetijstvu, je… »

Poziv vladi: Obsežna škoda v kmetijstvu terja interventno ukrepanje države!

Nova 24TV 26.07.2023
Škoda na poljščinah (Foto: STA) Ekstremni vremenski pojavi so v zadnjih dneh in tednih povzročili obsežno škodo v kmetijstvu, v nekaterih primerih je poškodovanih celo 100 odstotkov kmetijskih površin oziroma kmetijskih kultur, tudi… »

Po prvih ocenah v neurjih poškodovanih 10.000 hektarjev kmetijskih površin

Dnevnik 26.07.2023
Neurja z vetrom in točo, ki so po državi divjala v zadnjih dveh tednih, so po prvih grobih ocenah Kmetijsko gozdarske zbornice (KGZS) povzročila škodo na okoli 10.000 hektarjih kultur, poljščin, sadovnjakov in vinogradov. V zbornici državo pozivajo… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem