Povezane novice

Ljubljanski gasilci iz zaklenjenega vozila rešili dojenčka

SiolNET 26.07.2023
V Ljubljani so gasilci GB Ljubljana iz vozila s tehničnim posegom rešili dojenčka, potem ko ga je mati po nesreči zaklenila, poroča Uprava za zaščito in reševanje. Incident se je zgodil nekaj po 10. uri dopoldne v ulici Ob zdravstvenem domu v… »

Kitajec na slovenskem vlaku povzročil cel zaplet

Zurnal24 26.07.2023
Proga med Novo Gorico in Jesenicami. Državljan Kitajske, star 43 let, je sinoči s kajenjem na vlaku, ki je vozil med Novo Gorico in Jesenicami, sprožil samodejni požarni alarm. Posledično se je vlak samodejno zaustavil blizu železniške postaje… »

43-letni Kitajec s kajenjem zaustavil vlak

SiolNET 26.07.2023
Triinštiridesetletni državljan Kitajske si je na vlaku prižgal cigareto, zaradi česar se je sprožil samodejni alarm, vlak pa se je ustavil. Kot so sporočili s Policijske uprave Nova Gorica, se je izredni dogodek zgodil v torek zvečer na… »

Kitajec s kajenjem ustavil vlak na relaciji med Novo Gorico in Jesenicami

Dnevnik 26.07.2023
Državljan Kitajske, star 43 let, je v torek zvečer s kajenjem na vlaku, ki je vozil med Novo Gorico in Jesenicami, sprožil samodejni požarni alarm. Posledično se je vlak samodejno zaustavil blizu železniške postaje Kanal, so sporočili s PU Nova… »

Kitajec si je pri Kanalu ob Soči prižgal cigaret in ustavil vlak

Necenzurirano 26.07.2023
Na vlaku se je sprožil samodejni alarm, zaradi česar je prišlo do samodejne ustavitve vlaka. Včeraj nekaj minut pred 21. uro so bili policisti obveščeni o izrednem dogodku na železnici; zaustavitvi vlakovne kompozicije na poti iz Nove Gorice na… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem