Povezane novice

#foto Podrli 12 dreves okoli Drame

Dnevnik 27.07.2023
Zaradi začetka arheoloških izkopavanj so danes podrli drevesa v okolici poslopja Drame. Podrt je bil tudi divji kostanj, ki je tam stal več kot 70 let. V naslednjih dneh se bodo začela arheološka izkopavanja. Danes zgodaj dopoldne so bila posekana… »

Posekali mogočni kostanj pred ljubljansko Dramo

Mladina 27.07.2023
Na mestu, kjer je stal kostanj, je predviden nov vhod v prenovljeno gledališče. Po presoji ministrstva za kulturo, da divjega kostanja pred ljubljansko Dramo ni mogoče ohraniti niti na trenutni niti na drugi lokaciji, je bila načrtovana sečnja… »

Divji kostanj pred Dramo ne stoji več

Delo 27.07.2023
Danes so podrli mogočni divji kostanj, ki je stal pred ljubljansko Dramo. Danes so podrli in odstranili divji kostanj, ki je stal pred ljubljansko Dramo. Po presoji ministrstva za kulturo, da divjega kostanja pred ljubljansko Dramo ni mogoče ohraniti… »

Peticija ni zalegla: mogočnega kostanja pred Dramo ni več

RTV Slovenija 27.07.2023
Po presoji ministrstva za kulturo, da divjega kostanja pred ljubljansko Dramo ni mogoče ohraniti ne na trenutni ne na novi lokaciji, je bila načrtovana sečnja danes zjutraj tudi izpeljana. Mogočnega drevesa pred gledališko stavbo ni več. V jutranjih… »

Mogočnega kostanja pred ljubljansko Dramo ni več

SiolNET 27.07.2023
Po presoji ministrstva za kulturo, da divjega kostanja pred ljubljansko Dramo ni mogoče ohraniti niti na trenutni niti na drugi lokaciji, je bila načrtovana sečnja zjutraj tudi izpeljana. Mogočnega drevesa pred gledališko stavbo ni več, saj so v… »

FOTO: Padel je kostanj pred ljubljansko Dramo

Necenzurirano 27.07.2023
V sklopu prenove SNG Drama so danes po nareku ministrstva za kulturo podrli Ljubljančanom dobro znani divji kostanj, ki je ob Slovenski cesti stal več kot 70 let. Odstranjevanje grmičevja na zelenicah in postavitev ograje okoli stavbe Slovenskega… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem