Povezane novice

Hrvati odpovedali obračun z Dončićem in druščino

Zurnal24 28.07.2023
Po novem bo tekmec Črna gora. Vstopnice ostale veljavne. Košarkarska zveza Slovenije (KZS) je na spletni strani objavila, da je Hrvaška košarkarska zveza odpovedala pripravljalno tekmo proti Sloveniji, ki bi morala biti na sporedu 8. avgusta v… »

Hrvati odpovedali gostovanje v Stožicah

Delo 28.07.2023
Namesto pripravljalne tekme s Hrvaško se bodo slovenski košarkarji v torek, 8. avgusta ob 18. uri, pomerili s Črno goro. Razlog hrvaške odpovedi ni znan. Košarkarska zveza Slovenije (KZS) je na spletni strani objavila, da je Hrvaška košarkarska… »

Hrvati odpovedali gostovanje v Stožicah, namesto njih prihajajo Črnogorci

RTV Slovenija 28.07.2023
V torek, 8. avgusta, bi se morali na pripravljalni tekmi pred svetovnim prvenstvom slovenski košarkarji pomeriti s Hrvaško, ki pa je srečanje odpovedala. Slovenija je našla novega tekmeca. V istem terminu bo v Stožicah igrala s Črno goro. Iz… »

Hrvati odpovedali tekmo s Slovenijo

SiolNET 28.07.2023
Hrvaška košarkarska zveza je odpovedala pripravljalno tekmo proti Sloveniji, ki bi morala biti osmega avgusta v Stožicah. Slovenska izbrana vrsta se bo tako namesto proti Hrvaški pomerila proti Črni gori, so sporočili s slovenske zveze (KZS)… »

Konec čakanja: Dončić že trenira, prišel tudi Kidd #video

SiolNET 28.07.2023
Po prostem dnevu je slovenska košarkarska izbrana vrsta v Ljubljani v četrtek vstopila v drugi cikel priprav za svetovno prvenstvo, ki bo med 25. avgustom in 10. septembrom na Filipinih, Japonskem in v Indoneziji. Slovenskemu taboru se je v petek… »

Košarkarji na pripravah v Ljubljani, tudi z Dončićem

RTV Slovenija 28.07.2023
Po uvodnem delu priprav v Celju in Laškem se slovenska košarkarska reprezentanca seli v Ljubljano, kjer sta se jim na treningu v Stožicah pridružila tudi prvi zvezdnik Slovenije Luka Dončić in letošnji prvak Lige NBA Vlatko Čančar. Oba slovenska… »

Tu je! Tako so se Dončića razveselili reprezentanti

Zurnal24 28.07.2023
Slovenska košarkarska reprezentanca je začela drugi del priprav na svetovno prvenstvo, ki bo konec avgusta in v začetku septembra v Aziji. Po uvodnem delu v Celju in Laškem se reprezentanti zdaj selijo v Ljubljano, kjer se jim je danes na treningu… »

REPREZENTANTI V LJUBLJANI: Danes se jim bo na parketu pridružil tudi Dončić

Regional 28.07.2023
Slovenska košarkarska reprezentanca bo začela drugi del priprav na svetovno prvenstvo, ki bo konec avgusta in v začetku septembra v Aziji. Po uvodnem delu v Celju in Laškem se reprezentanti zdaj selijo v Ljubljano, kjer se jim bo danes na treningu… »

Košarkarji v Ljubljani, pridružil se bo tudi Dončić

Dnevnik 28.07.2023
Slovenska košarkarska reprezentanca bo začela drugi del priprav na svetovno prvenstvo, ki bo konec avgusta in v začetku septembra v Aziji. Po uvodnem delu v Celju in Laškem se reprezentanti zdaj selijo v Ljubljano, kjer se jim bo danes na treningu… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem