Povezane novice

Mercedesi in beemveji na goreči ladji

Delo 28.07.2023
Ladja Fremantle Highway nedaleč od nizozemske obale gori že več dni. Skoraj štiri tisoč avtomobilov. Nizozemski gasilci so se tudi včeraj trudili pogasiti požar na ladji Fremantle Highway, ki je prevažala množico vozil in je grožnja za ekološko… »

Pred nizozemsko obalo že tri dni gori ladja z električnimi avtomobili

Nova 24TV 28.07.2023
Goreča ladja z avtomobili (foto: epa) Ob nizozemski obali je v sredo na tovorni ladji, ki prevaža avtomobile, izbruhnil požar, v katerem je umrl najmanj en član posadke, več drugih pa je poškodovanih. Že tri dni se odvija prava tekma s časom, da… »

Na ladji, ki je zagorela pred obalo Nizozemske, je bilo 500 električnih avtomobilov

RTV Slovenija 28.07.2023
Na tovorni ladji, ki je v sredo zagorela pred obalo Nizozemske, je bilo skupno 3783 vozil, med njimi tudi 500 električnih avtomobilov, kar je precej več od prvotnih informacij. Ladja Fremantle Highway še zmeraj gori v Waddenskem morju. Japonska družba… »

Ladja s 3000 avti na dno morja?

Dnevnik 28.07.2023
Ob obali Nizozemske že vse od srede gori tovorna ladja Fremantle Highway, na kateri je okoli tri tisoč vozil. Reševalci se jo trudijo ohraniti na gladini, saj bi potonitev predstavljala potencialno okoljsko katastrofo. V nesreči je umrl član posadke… »

Ladja s tri tisoč vozili na krovu še vedno v plamenih: oglasili so se avtomobilski proizvajalci razen Tesle #video

SiolNET 28.07.2023
Pred nizozemsko obalo še vedno gori ladja, ki prevaža 2.857 vozil premijskih avtomobilskih znamk. Iz Mercedesa so potrdili, da je na krovu 300 njihovih vozil, potrditev je prišla tudi iz podjetja BMW, a brez navedbe števila avtomobilov, poroča… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem