Povezane novice

Med obnovo zagorela psihiatrična klinika

Delo 28.07.2023
Izvajalci del so streho ob požaru zapustili sami, poškodovanih pa ni bilo. Med prenovo zagorelo ostrešje poslopja Psihiatrične klinike Ljubljana. Kot so pojasnili na PU Ljubljana, »so bili nekaj po 12. uri obveščeni o požaru na ostrešju ene izmed… »

Zagorela je streha ene izmed praznih stavb v Psihiatrični kliniki Polje

RTV Slovenija 28.07.2023
Nekaj po 12. uri je pri prenovi zagorela streha ene izmed praznih stavb Psihiatrične klinike Polje v Ljubljani. V dogodku ni bil nihče poškodovan. Kot so sporočili s Policijske uprave Ljubljana, je po prvih podatkih požar izbruhnil pri izvajanju… »

FOTO & VIDEO: V ljubljanski psihiatrični kliniki zagorelo ostrešje

Necenzurirano 28.07.2023
V Psihiatrični kliniki v Ljubljani je opoldne zagorelo ostrešje, ki so ga ravno prenavljali. "Danes, nekaj po 12. uri smo bili obveščeni o požaru na ostrešju ene izmed stavb na območju Most. Po prvih podatkih je do požara prišlo pri izvajanju… »

Med obnovo strehe izbruhnil požar na stavbi Psihiatrične klinike

SiolNET 28.07.2023
Ljubljanske policiste so nekaj po 12. uri obvestili o požaru na ostrešju ene izmed stavb na območju Most. Po neuradnih, a zanesljivih informacijah je požar izbruhnil na delu ostrešja ene od stavb Psihiatrične klinike pri izvajanju obnovitvenih del… »

Zagorelo ostrešje ljubljanske psihiatrične bolnišnice

Dnevnik 28.07.2023
Nekaj po 12. uri so bili na Policijski upravi Ljubljana obveščeni o požaru na ostrešju ene izmed stavb na območju Most. Zagorelo je ostrešje ene od stavb v Psihiatrični kliniki Polje, ki je zaradi prenove prazna. Po prvih podatkih je do požara… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem