Povezane novice

Močnejši nalivi s sunki vetra in ponekod točo divjali po Sloveniji

SiolNET 29.07.2023
Za danes zjutraj in dopoldne je agencija za okolje (Arso) za vso državo razglasila oranžno opozorilo. Najmočnejše nevihte so prešle severni del Dolenjske. Iz občin Mokronog - Trebelno, Mirna - Šmarješke Toplice in Škocjan poročajo o podrtih… »

Pozor, v nedeljo bodo spet močnejše nevihte

Necenzurirano 29.07.2023
Bolj stabilnega vremenskega dogajanja, vsaj takega, ki bi res spominjal na poletje v pravem pomenu besede, še ni na vidiku. Agencija RS za okolje (Arso) namreč tudi za naslednje dni spet napoveduje burnejše vreme. Na vreme pri nas bo po navedbah Arsa… »

Približuje se hladna fronta, z njo se vrača nevihtno vreme

Delo 29.07.2023
Arso je za jutrišnje jutro in dopoldne znova objavil oranžno opozorilo. Hladna fronta je dosegla Alpe in se približuje našim krajem, je objavil Arso. Prešla nas bo jutri dopoldne, že danes ponoči pa bodo predvsem v zahodni in severni Sloveniji… »

Vreme: Oblačno z možnostjo krajevnih ploh ali neviht

Dnevnik 29.07.2023
V nedeljo bo zjutraj in dopoldne pretežno oblačno s plohami in nevihtami, nekatere bodo lahko tudi močnejše. Popoldne se bo od zahoda delno razjasnilo, predvsem v hribovitem svetu bodo še možne posamezne plohe ali nevihte. Najnižje jutranje… »

Močan nevihtni val bo zjutraj in dopoldne prešel vso Slovenijo

RTV Slovenija 29.07.2023
Arso je za nedeljo za celotno Slovenijo izdal oranžno opozorilo, saj bo po napovedih vremenoslovcev celotno državo med peto in deseto uro zjutraj prešel razmeroma močan nevihtni val, ki lahko ob obilnejših padavinah prinese tudi sunke vetra… »

ZVEČER SE BO ZAOBLAČILO: Možne krajevne plohe, pa tudi nevihte!

Regional 29.07.2023
Zvečer bo oblačnost pričela naraščati. Ponoči bodo predvsem v zahodni in severni Sloveniji občasno že krajevne plohe ali nevihte, je zapisano na spletnih straneh Agencije RS za okolje. Storm alarm map - 30.7. | … »

Pozor, pred nami spet poslabšanje. Arso izdal novo opozorilo

Zurnal24 29.07.2023
Kot vremenoslovci opozarjajo že nekaj dni, nad Slovenijo spet prihaja poslabšanje vremena. Arso je izdal opozorilo za jutri. V noči na nedeljo se lahko ponekod že razvijejo posamezne nevihte. Kot opozarjajo na vreemenskem portalu Neurje.si, bolj… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem