Povezane novice

United našel novega napadalca za 70 milijonov

SiolNET 29.07.2023
Manchester United je tik pred sklenitvijo dogovora z italijansko Atalanto o nakupu Rasmusa Höjlunda, za katerega je pripravljen plačati 70 milijonov evrov (plus dodatki, kar lahko nanese do 85 milijonov). Dokumenti o prestopu bodo pripravljeni v 24… »

Še eden izmed najboljših na svetu se seli v Savdsko Arabijo

Zurnal24 29.07.2023
Tudi izjemni član Manchester Cityja v Savdsko Arabijo. Potem ko so novico, da bo Alžirec Riyad Mahrez, 32-letni zvezdnik Manchester Cityja, zmagovalca lige prvakov, kariero nadaljeval v Al-Ahliju, pred tednom dni sprva razkrili savdski mediji, jo je v… »

Cavani prestopil k Boci Juniors

Dnevnik 29.07.2023
Urugvajski nogometaš Edinson Cavani bo kariero nadaljeval pri argentinskem prvoligašu Boci Juniors v Buenos Airesu. Cavani je nazadnje igral za špansko Valencio, kjer se mu je pogodba iztekla, na slavnem stadionu Bomboniera pa bo igral vsaj eno leto. V… »

Nathan Ake podaljšal z Manchestrom do 2027

Dnevnik 29.07.2023
Nizozemski branilec Nathan Ake je predčasno podaljšal pogodbo z Manchester Cityjem še za dve leti in bo v klubu vsaj do leta 2027, so danes potrdili v klubu. Osemindvajsetletni Ake je v zadnji sezoni v vseh tekmovanjih za Manchester odigral kar 41… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem