Povezane novice

Mlade odbojkarice prepričljivo zlate, rokometaši srebrni

SiolNET 29.07.2023
Slovenske mlade odbojkarice so na olimpijskem festivalu evropske mladine (Ofem) v Mariboru osvojile zlato odličje. V finalu so prepričljivo premagale Nemke s 3:0 (15, 14, 16). V finalu so zaigrali tudi rokometaši, a so morali premoč priznati Nemcem s… »

Slovenske odbojkarice prepričljivo zlate na Ofemu, rokometaši srebrni

Dnevnik 29.07.2023
Slovenske mlade odbojkarice so na Olimpijskem festivalu evropske mladine (Ofem) v Mariboru osvojile zlato odličje. V današnjem finalu so prepričljivo premagale Nemke s 3:0 (15, 14, 16). V finalu so zaigrali tudi rokometaši, a so morali premoč… »

Zlato mladih odbojkaric v Mariboru

Delo 29.07.2023
Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca je na festivalu evropske mladine v Mariboru prepričljivo osvojila zlato odličje. Rokometaši so bili srebrni. Slovenske mlade odbojkarice so na Olimpijskem festivalu evropske mladine (Ofem) v Mariboru osvojile… »

Odbojkarice v Mariboru zlate, rokometaši srebrni

RTV Slovenija 29.07.2023
V Mariboru se je končal enotedenski Olimpijski festival evropske mladine (Ofem). Mlade slovenske odbojkarice so v izjemnem ozračju dvorane Draš osvojile zlato medaljo, potem ko so premagale Nemke, rokometaši pa so z Nemci v finalu izgubili. Slovenske… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem