Povezane novice

Niti v avgustu ne bomo varni pred neurji

Necenzurirano 30.07.2023
Vremena, ki bi predstavljal poletje v pravem pomenu besede, za zdaj ni na vidiku. Agencija RS za okolje (Arso) namreč tudi za naslednje dni spet napoveduje burnejše vreme. V novem tednu se vreme ne bo ustalilo. V ponedeljek bodo krajevne padavine… »

Zvečer možne posamezne nevihte, ponedeljek bo večinoma sončen

RTV Slovenija 30.07.2023
Zvečer bodo še posamezne nevihte, nato se bo ozračje umirilo, napoveduje Arso. Močan dež pa je ponoči in dopoldne povzročil nekaj škode. Poškodovanih je bilo nekaj streh, veter je podrl tudi nekaj dreves in električnih drogov. Zjutraj bo v… »

Vreme: Zvečer bodo še posamezne nevihte

Dnevnik 30.07.2023
Zvečer bodo še posamezne nevihte, nato se bo ozračje umirilo. Zjutraj bo v severnih krajih zmerno do pretežno oblačno, drugod delno jasno. Ponekod po nižinah bo megla. Najnižje jutranje temperature bodo od 12 do 17, na Primorskem ob šibki burji… »

Dopoldne se bo od zahoda delno razjasnilo

Delo 30.07.2023
Popoldne bo ponovno nastalo nekaj ploh in neviht, zaradi neviht in vetra je možno tudi povišanje valovanje morja ob slovenski obali. Za danes zjutraj in dopoldne je Agencija RS za okolje (Arso) za vso državo razglasila oranžno opozorilo. Ob nevihtah… »

NEURJA PONOČI POVZROČILA NEKAJ ŠKODE: Nevihte bodo vztrajale tudi danes (FOTO)

Regional 30.07.2023
Močan dež in veter sta ponoči in zgodaj zjutraj po podatkih Uprave RS za zaščito in reševanje povzročila nekaj škode, med drugim na območju občin Mirna, Mokronog-Trebelno, Šmarješke Toplice in Škocjan. Gasilci so posredovali tudi v Postojni… »

Močan veter in dež ponoči in zjutraj povzročala škodo

Zurnal24 30.07.2023
Močan dež in veter sta ponoči in zgodaj zjutraj po podatkih Uprave RS za zaščito in reševanje povzročila nekaj škode, med drugim na območju občin Mirna, Mokronog-Trebelno, Šmarješke Toplice in Škocjan. Gasilci so posredovali tudi v Postojni… »

Ob nevihtah možni močni nalivi in sunki vetra

Nova 24TV 30.07.2023
Za danes zjutraj in dopoldne je Agencija RS za okolje (Arso) za vso državo razglasila oranžno opozorilo. Ob nevihtah so v več delih države možni močni nalivi in sunki vetra, pa tudi hitro naraščanje in razlivanje posameznih hudourniških vodotokov… »

Neurje povzročilo škodo v teh krajih Slovenije

Nova 24TV 30.07.2023
Saniranje škode po hudem nočnem neurju. Močan dež in veter sta ponoči in zgodaj zjutraj po podatkih Uprave RS za zaščito in reševanje povzročila nekaj škode, med drugim na območju občin Mirna, Mokronog-Trebelno, Šmarješke Toplice in… »

Dež ponoči zajel Slovenijo, vremenoslovci izdali oranžno opozorilo!

Zurnal24 30.07.2023
Za nedeljo zjutraj in dopoldne je Agencija RS za okolje (Arso) za vso državo razglasila oranžno opozorilo. Ob nevihtah so možni močni nalivi in sunki vetra, pa tudi hitro naraščanje in razlivanje posameznih hudourniških vodotokov in manjših rek v… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem