Povezane novice

Zelenski po sestrelitvi dronov nad Moskvo: V Rusijo prihaja vojna

SiolNET 30.07.2023
V Rusijo, v njena strateška središča in vojaška oporišča, se vrača vojna, je dejal ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski, potem ko je rusko obrambno ministrstvo sporočilo, da je ruska zračna obramba nad Moskvo sestrelila tri ukrajinske… »

Grozilna napoved: V Rusijo prihaja vojna

Zurnal24 30.07.2023
Napoved pospremljena z besedami: "Napadi na rusko ozemlje so neizogiben, naraven in popolnoma pravičen proces vojne med državama." V Rusijo, v njena strateška središča in vojaška oporišča, se vrača vojna, je danes dejal ukrajinski predsednik… »

Zelenski: V Rusijo prihaja vojna. Papež pozval k obnovitvi sporazuma o žitu.

RTV Slovenija 30.07.2023
V napadih po Ukrajini so bili ponoči ubiti najmanj trije ljudje, Rusija pa je nad Moskvo sestrelila ukrajinske letalnike. Ukrajinski predsednik Zelenski je dejal, da so napadi na rusko ozemlje "neizogiben, naraven in pravičen proces" vojne med… »

ZELENSKI PO SESTRELITVI DRONOV NAD MOSKVO: "V Rusijo prihaja vojna, Ukrajina postaja močnejša" (VIDEO)

Regional 30.07.2023
V Rusijo, v njena strateška središča in vojaška oporišča, se vrača vojna, je danes dejal ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski, potem ko je rusko obrambno ministrstvo sporočilo, da je ruska zračna obramba nad Moskvo sestrelila tri ukrajinske… »

Ukrajinski droni napadli Moskvo, zaprli letališče

Zurnal24 30.07.2023
Rusija je Ukrajino obtožila napada z dronom na Moskvo. Poškodovani sta bili dve zgradbi. Za krajši čas so zaprli eno od mestnih letališč. Nad okrožjem Odintsovo, zahodno od središča mesta, je bil sestreljen ukrajinski dron, dva druga pa sta bila… »

Putin: Rusija ne more privoliti v prekinitev ognja med ukrajinsko ofenzivo

Delo 30.07.2023
Osnova za iskanje miru bi lahko bili po besedah Putina afriška in kitajska pobuda, poročajo tuje tiskovne agencije. Rusija ne zavrača mirovnih pogovorov z Ukrajino, vendar pa Moskva ne more privoliti v prekinitev ognja, medtem ko poteka ukrajinska… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem